ΔΠΘ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Σύγχρονα Επιχειρηματικά Εργαλεία»
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το σεμινάριο του ΔΠΘ.

Εισαγωγή:  Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ διοργανώνει για δεύτερη φορά (β` κύκλος) το Εκπαιδευτικό/Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Σύγχρονα Επιχειρηματικά Εργαλεία» από 23/10/2023 έως 23/2/2024 με Eπιστημονικό και Ακαδημαϊκό Yπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Περικλή Γκόγκα.

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει με ολοκληρωμένο και πρακτικό τρόπο τα βασικά εργαλεία που είναι απαραίτητα σε κάθε επιχειρηματία ή στέλεχος-υπάλληλο επιχείρησης όπως: Σύνταξη Επιχειρηματικού Σχεδίου, Χρηματοδοτήσεις Επιχειρήσεων, Αξιολόγηση Επενδύσεων, Ερμηνεία Οικονομικών Καταστάσεων, Ανάλυση Δεικτών, Κατάρτιση Προγράμματος Χρηματοροών, Δανεισμός-Leasing, Βασικές σχέσεις Τόκου, Απόδοσης, Παρούσα Αξία, Αρχές Marketing-Management, Ηλεκτρονικό Marketing και Προώθηση, Τιμολόγηση Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξοικείωση με Διεθνή Χρηματοοικονομική Ορολογία, ζητήματα εκκίνησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, στρατηγικές εξόδου από την επιχείρηση κλπ.

Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες στην χρήση templates MS Excel, MS Word και MS Power Point για την καταγραφή, ανάλυση, αξιοποίηση και παρουσίαση σχετικών αναφορών μέσα και έξω από την επιχείρηση. Επίσης, παρέχει σε κάθε εκπαιδευόμενο την προσωπική του Επαγγελματική Εργαλειοθήκη (Professional Toolbox), με όλα τα σχετικά templates (πρότυπα) για την παραγωγή και χρήση όλων των παραπάνω οικονομικών reports και καταστάσεων, που αποτελούν βασικό εφόδιο σε κάθε εκπαιδευόμενο για εφαρμογή άμεσα ή/και μελλοντικά στον χώρο εργασίας σε μία επιχείρηση.

Επίσης, οι καταρτιζόμενοι, με την παραπάνω εργαλειοθήκη θα μπορούν να κάνουν χρήση σύγχρονων επιχειρηματικών εργαλείων όπως: μέθοδοι αξιολόγησης επενδύσεων, χρηματοοικονομική ανάλυση επενδύσεων, Ανάλυση Νεκρού Σημείου κερδοφορίας (Break-Even-Point Analysis), SWOT Analysis, SPACE-Matrix Analysis, αποτίμηση της αξίας της επιχείρησης κα., χωρίς να απαιτείται καμία προηγούμενη σχετική γνώση. Τα εργαλεία αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα αναφορικά με τα παραπάνω, τόσο κατά την διάρκεια του προγράμματος, όσο και έπειτα ανεξάρτητα από αυτό στην εργασία τους ή σε τυχόν περαιτέρω σπουδές τους. Επίσης, το εκπαιδευτικό υλικό θα δοθεί στο τέλος με τη μορφή εγχειριδίου σε pdf.

Ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί μετά από την ολοκλήρωσή του να:

  • Δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για κάθε χρήση.
  • Να χρησιμοποιεί εύκολα μέσω των template στο προσωπικό toolbox σύγχρονες μεθόδους επιχειρηματικής ανάλυσης.
  • Nα αξιολογεί με ποσοτικές/μαθηματικές μεθόδους επενδυτικές κινήσεις κι επιχειρήσεις.
  • Να αξιολογεί και να επιλέγει στρατηγικές management και marketing με βάση ποιοτική και ποσοτική ανάλυση της επιχείρησης.

Κόστος: 200€

Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικά

  • Έναρξη υποβολής αιτήσεων: 15/9/2023
  • Καταληκτική ημερομηνία: 15/10/2023

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;