Ισίδωρος Σταμούλης για τον αδερφό του Οδυσσέα: «Δεν μπορεί να είναι καλά» μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του
Ο αδελφός του Οδυσσέα Σταμούλη, Ισίδωρος, μιλάει για το πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός, δύο μήνες μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του στην Ικαρία.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας. Το ανήλικο παιδί του ηθοποιού φέρεται να μπλέχτηκε σε σημαδούρα και έχασε τη ζωή του.

Ο αδελφός του ηθοποιού, Ισίδωρος Σταμούλης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου για την κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του. Όπως είπε, αρχικά:

«Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε… Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης πρόσθεσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Δεν έχω ιδέα αν η σημαδούρα ήταν του Λιμενικού, αν την έβαλε ο Δήμος. Δεν ξέρω. Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά ο Οδυσσέας Σταμούλης, το καταλαβαίνετε. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδελφός και θείος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί.

Έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά, είναι δύσκολα»

 

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;