Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ - Σταθεροποιούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού
«Αποκατάσταση τηλεδιοίκησης στο ΣΚΑ. Σταδιακή ομαλοποίηση κυκλοφορίας», αναφέρει η Hellenic Train στην ανακοίνωσή της.

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στην ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών που χρησιμοποιούν τα δρομολόγια του Προαστιακού, καθώς η Hellenic Train ανακοίνωσε πως αποκαταστάθηκε η βλάβη στην τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ και έτσι το σύστημα επανήλθε σε λειτουργία.

Τα δρομολόγια θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται όσο πιο ομαλά γίνεται, σύμφωνα με την Hellenic Train, και να σταματήσει έτσι το μπέρδεμα που επικράτησε σήμερα (4/10) με τα δρομολόγια του Προαστιακού τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα και το βράδυ.

«Αποκατάσταση τηλεδιοίκησης στο ΣΚΑ. Σταδιακή ομαλοποίηση κυκλοφορίας», αναφέρει η Hellenic Train στην ανακοίνωσή της στο Χ που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν σιγά σιγά σε κανονική λειτουργία και τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν νωρίτερα σήμερα.

 

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι καταργούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού 4232 & 4237 (Α. Λιόσια- Κάντζα- Α. Λιοσια), 1320 (Αθήνα-Κιάτο) και 1325 (Κιάτο- Πειραιάς) ενώ τα δρομολόγια 4241 & 4240 (Κάντζα- Α. Λιόσια- Κάντζα) καταργήθηκαν μερικώς στο τμήμα Νερατζιώτισσα- Α. Λιόσια- Νερατζιώτισσα.

Η τελευταία κατάργηση δρομολογίου αφορούσε τα 2255 & 2254 στο τμήμα ΣΚΑ – Άνω Λιόσια – ΣΚΑ.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;