Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η Δανάη έτσι με γνώρισε, έτσι με αγάπησε»
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» κι αρχικά, αποκάλυψε αν η σχέση του με τη συνάδελφό του τον έχει αλλάξει.

«Η Δανάη έτσι με γνώρισε, έτσι με αγάπησε. Αυτό το πολύ ωραίο που συνέβη στη σχέση μας είναι ότι κανένας δεν προσπάθησε να αλλάξει τον άλλο ή να τον επηρεάσει σε ό,τι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και δραστηριότητές του. Είναι πολύ περήφανη για εμένα, όπως είμαι κι εγώ για εκείνη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κομμάτι της δημοσιότητας και εξήγησε πώς το διαχειρίζεται. «Το κομμάτι της δημοσιότητας ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 100% αυτό που ήμουν πριν, δεν έχω αλλάξει τίποτα. Το ίδιο κι η Δανάη», είπε.

«Είναι ωραίο να εισπράττεις την αγάπη του κόσμου. Όλα έχουν να κάνουν όμως, με το πόσο επιτρέπεις στην ψυχή σου και στη λογική σου να πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι τρομερά σημαντικό. Εγώ δεν το πιστεύω ότι η διασημότητα είναι κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που και να φύγει, δεν θα με ρίξει σε κατάθλιψη. Η ευτυχία μου βρίσκεται σε άλλα πράγματα. Νιώθω χαρά, αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό», συμπλήρωσε κλείνοντας.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;