Fame Story: Οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση
Fame Story: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το talent show

Το Fame Story έκανε πρεμιέρα στους το Σάββατο (30/9) και 16 παίκτες πήραν το εισιτήριο για τη μεγάλη μουσική Ακαδημία που άνοιξε τις πόρτες της στο STAR. Η συμβίωση και τα μαθήματα ξεκίνησαν αμέσως και οι συμμετέχοντες προσπαθούν τώρα να βρουν τα πατήματά τους και να κάνουν τις πρώτες γνωριμίες.

Ωστόσο, οι εναλλαγές και τα… δύσκολα ξεκίνησαν από νωρίς καθώς για έναν από αυτούς το μουσικό ταξίδι στην Ακαδημία θα τελειώσει πρόωρα. Στο live της Παρασκευής θα ανακοινωθεί το όνομα που θα πρέπει να αφήσει το σπίτι μετά από μόλις 6 ημέρες διαμονής.

Το βράδυ της Δευτέρας η Ηρώ, ως διευθύντρια της μουσικής Ακαδημίας, επισκέφθηκε τους 16 παίκτες του Fame Story ώστε να σχολιάσουν μαζί τις εμφανίσεις τους στο πρώτο live, να κάνει τις παρατηρήσεις της για τις αστοχίες και τα θετικά τους σημεία, καθώς και για να τους ανακοινώσει τους πρώτους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή

Μετά την ολοκλήρωση των παρατηρήσεων και των σχολίων, η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε τον φάκελο με την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Στράτος, ο Δημήτρης και η Megan.

Και οι 16 παίκτες του Fame Story θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα των μαθημάτων και των προβών τους για την πρώτη εβδομάδα τους στο παιχνίδι. Οι σπουδαστές της Ακαδημίας θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο μουσικό talent show ζωντανά το βράδυ της Παρασκευής (6/10).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fame Story Greece | Official Account (@famestorygreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;