Ζεράρ Ντεπαρτιέ: «Ποτέ δεν κακοποίησα γυναίκα»
Για πρώτη φορά ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ πήρε θέση για τις καταγγελίες εις βάρος του για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Για πρώτη φορά ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ πήρε θέση για τις καταγγελίες εις βάρος του για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Μέσω επιστολής του, ο Γάλλος ηθοποιός τόνισε ότι «ποτέ μα ποτέ δεν κακοποίησα γυναίκα», ενώ έκανε λόγο για λιντσάρισμα από το «δικαστήριο» των ΜΜΕ. Ειδικότερα, ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ στην επιστολή προς τη Le Figaro αναφέρεται στις καταγγελίες της 22χρονης ηθοποιού, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι υπέστη βιασμό στο σπίτι του. Ο Γάλλος ηθοποιός τόνισε πως οποιαδήποτε συνάντηση με την εν λόγω γυναίκα ήταν συναινετική. Συμπλήρωσε πως «ανέβηκε πρόθυμα στην κρεβατοκάμαρά μου, ενώ σήμερα ισχυρίζεται ότι υπέστη βιασμό. Δεν υπήρξε ποτέ βία μεταξύ μας».

Η δικηγόρος της γυναίκας απάντησε στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό France TV Info, ότι αμφισβήτησε την εκδοχή του Ζεράρ Ντεπαρτιέ για το πώς έγιναν τα πράγματα. Υποστήριξε ότι η νεαρή ηθοποιός είχε πάει στο σπίτι του Ζεράρ Ντεπαρντιέ επειδή τον ήξερε. Ήταν κόρη ενός μακροχρόνιου φίλου του και ο ηθοποιός «την κρατούσε στο γόνατό του όταν ήταν μωρό, οπότε υπήρχε ένας πατρικός δεσμός εμπιστοσύνης μαζί του. Την κάλεσε στο σπίτι του για να μάθει πώς ήταν και, υπό αυτές τις συνθήκες, κανείς δεν περίμενε ότι έπειτα από 10 λεπτά, ο ηθοποιός θα προχωρούσε σε σεξουαλικές πράξεις».

 Οι κατηγορίες κατά του Ζεράρ Ντεπαρτιέ

Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2020 ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ κατηγορήθηκε για φερόμενο βιασμό και σεξουαλική επίθεση, αφού μία ηθοποιός υποστήριξε ότι της επιτέθηκε δύο φορές στο σπίτι του στο Παρίσι το 2018, όταν εκείνη ήταν 22 ετών και εκείνος 70. Μέσω του δικηγόρου του, ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ωστόσο, ύστερα από προσπάθεια των δικηγόρων του Ζεράρ Ντεπαρντιέ να αποσυρθεί η υπόθεση, ο γενικός εισαγγελέας του Παρισιού είπε ότι υπάρχουν «σοβαρά και επιβεβαιωμένα στοιχεία» που δικαιολογούν τη διατήρηση των κατηγοριών. Η εν λόγω έρευνα συνεχίζεται.

Παράλληλα, τον Απρίλιο, ο ιστότοπος Mediapart δημοσίευσε καταγγελίες για σεξουαλική βία εναντίον του ηθοποιού από περισσότερες από 12 γυναίκες. Κάποιες καταγγελίες μάλιστα αφορούσαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ομοίως ο ηθοποιός, μέσω των δικηγορών του αρνήθηκε οποιαδήποτε εγκληματική συμπεριφορά.

Με πληροφορίες από Guardian

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
6'
59 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;