Βρισηίδα Ανδριώτου: «Πολλές φορές οι παρουσιάστριες λένε πράγματα που δεν ισχύουν»
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν μου έχουν φερθεί καλά τα μέσα. Φτιάχνουν ψεύτικους τίτλους για να δημιουργούν κόντρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή “Fay’s Time” μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε ένα θέμα που παίχτηκε σε εκπομπή για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά όχι ακόμα. Θέλω να ζήσω λίγο τη ζωή μου με τον Σπύρο και μετά. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μου έγινε πρόταση για το “Celebrity”, αλλά δεν θα πήγαινα όσα λεφτά κι αν μου έδιναν. Όνειρό μου από πολύ μικρή ήταν να πάω στο DWTS. Μου είχε πρόταση πέρυσι να είμαι σε πάνελ, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί πρέπει να είδαι διαβασμένος και να έχεις δημοσιογραφική βάση.

Πολλές φορές οι παρουσιάστριες λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Άκουσα τις προάλλες από παρουσιάστρια να λέει ότι ο Σπύρος θα κατέβει για δημοτικός σύμβουλος. Δεν θα κατέβει! Αν θες να παίξεις το θέμα στην εκπομπή σου, μάθε πρώτα και μη λες στον κόσμο πράγματα που δεν ισχύουν», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν μου έχουν φερθεί καλά τα μέσα. Φτιάχνουν ψεύτικους τίτλους για να δημιουργούν κόντρες», είπε κλείνοντας η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;