Τι είναι το «Tube Girl Trend» που έχει γίνει viral στο TikTok;
Αν έχεις TikTok, λογικά έχεις ήδη δει κάποιο «Tube Girl» να κάνει το viral trend.

Το TikTok μας έχει χαρίσει πολλές trends, τα οποία είναι fun και μέσα σε λίγα 24ωρα γίνονται viral. Ένα νέο trend «πετάχτηκε» από το πουθενά και πολλοί χρήστες το ακολουθούν, με αποτέλεσμα να φαίνονται λίγο… περίεργοι μέσα σε ΜΜΜ- ειδικά για όσους και όσες δεν έχουν ιδέες περί τίνους πρόκειται.

Το «Tube Girl Trend» είναι γνωστό trend, το οποίο ξεκίνησε από μία TikToker, τη Sabrina Bahsoon, η οποία μένει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, η Sabrina Bahsoon που μένει στο Λονδίνο δημιούργησε έναν πανικό στο TikTok, όταν πόσταρε ένα βίντεο στο TikTok χορεύοντας στο μετρό του Λονδίνου σα να μην τη βλέπει κανείς.

Η ίδια πόσταρε το βίντεο τον Αύγουστο που πέρασε και έκτοτε πολύς κόσμος σε ολόκληρο τον κόσμο άρχισαν να τη μιμούνται. Όσον αφορά τον τίτλο του αγαπημένου trend, τον πήρε επειδή έτσι λέγεται το μετρό του Λονδίνου (aka Tube London).

«Όταν είσαι η μόνη φίλη που μένει στην άλλη πλευρά της πόλης και πρέπει να hypάρεις τον εαυτό σου όσο μετακινείσαι», έγραψε στο πρώτο video που πόσταρε και έγινε viral έχοντας συγκεντρώσει πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια views.

@sabrinabahsoon Gotta match the vibes when i arrive #londontiktok #nickiminaj ♬ where dem girls at – fee✩

Έκτοτε πολλοί χρήστες φίλμαραν την μετακίνησή τους με το μετρό ή άλλα μέσα χορεύοντας σα να μην τους βλέπει κανείς. Μάλιστα, το trend έγινε τόσο viral που η Sabrina Bahsoon μοιράστηκε με τους followers στο Spotify την playlist με τα τραγούδια που ακούει κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Φυσικά, από τότε η ίδια έχει τραβήξει πολλά παρόμοια video, ενώ υπάρχουν και άλλα «Tube Girls» που ακολουθούν τα βήματά της στο Λονδίνο και όχι μόνο.

@itsbybrandon help me tag her. #tubegirl #london #tubegirlsmatter ♬ original sound – itsbybrandon

@sarahpirklemd in @Sabrina Bahsoon we trust 🫡 #tubegirl #tubegirleffect #doctor #womeninmedicine #surgeon #greysanatomy #greedytatemcrae ♬ greedy – Tate McRae

@nataliaskyx #tubegirl ♬ greedy – Tate McRae

@nourypauwels Loudly singing this song on repeat @tate mcrae #greedy #tatemcrae #tubegirl #tubegirlsmatter #tubegirleffecf #belgiumtubegirl ♬ greedy – Tate McRae

@sabinitta #tubegirl #reaction ♬ dźwięk oryginalny – Sabinitta

@sabrinabahsoon Brb this is on repeat. #greedy @tate mcrae #tubegirl #tubegirleffect ♬ greedy – Tate McRae

@jeleniewska ily @Sabrina Bahsoon 🚇🖤 #tubegirl #jeleniewska ♬ original sound – habz.fx

@bellapoarchIn my tube girl era💗♬ Crush – Bella Poarch & Lauv

@forsurprise♬ greedy tate mcrae unreleased – babytatie1

@pollymolly17 Hi babes #tubegirl #fyp #tubegirleffect ♬ original sound – habz.fx


Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;