Δάφνη Καραβοκύρη: «Μου έπεφταν τα μαλλιά, το δέρμα μου είχε γίνει διάφανο»
Η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή TLive και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία.

Η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή TLive και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία.

«Το πέρασα σε ηλικία 15 ετών. Μου κράτησε ένα χρόνο επί της ουσίας. Μου σταμάτησε η περίοδος, μου έπεφταν τα μαλλιά, το δέρμα μου είχε γίνει διάφανο. Νοσηλεύθηκα. Ήμουν 39 κιλά. Πήγαινα προς τον θάνατο ολοταχώς.

Ο μπαμπάς μου ήταν εκδότης περιοδικών μόδας και διαφημιστής, τη δεκαετία του ’90 το πρότυπο ήταν το κοκκαλιάρικο», εξήγησε η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Είναι κάτι το οποίο το παντρεύεσαι, μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι, υπάρχει και ζει μέσα σου, κατοικοεδρεύει στην ψυχή σου και από εκεί και πέρα είναι τι προσωπική προσπάθεια θα κάνεις εσύ και ποιους θα επιλέξεις ως συμμάχους δίπλα σου. Στη δική μου περίπτωση είχα τον πατέρα μου, ο οποίος με βοήθησε γιατί ερχόταν σπίτι να βεβαιωθεί ότι θα φάω πέντε κουταλιές σπανακόρυζο και ξαναπήγαινε στο γραφείο. Στην πορεία της ζωής μου, με ψυχοθεραπεία και με διατροφολόγους, κατάφερα λίγο να αντιστρέψω αυτούς τους παραμορφωτικούς καθρέφτες που ήταν το ζευγάρι των δικών μου των ματιών απέναντι στη δική μου όψη», εξομολογήθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;