Σλοβακία: Σκύλος ήταν στο τιμόνι αυτοκίνητου εν κινήσει
Με αφορμή αυτό το περιστατικό, η αστυνομία έκανε έκκληση στους οδηγούς να δένουν τους σκύλους τους

Όταν οι αστυνομικοί είδαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, σίγουρα ξανακοίταξαν προσεκτικά. Κι όμως, στη φωτογραφία φαινόταν ένας σκύλος στο τιμόνι αυτοκινήτου εν κινήσει.

Το περιστατικό συνέβη σε Σλοβακία και η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο. Προφανώς όχι στον σκύλο, αλλά στον κηδεμόνα του και ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Σε φωτογραφία από κάμερα για τις παραβιάσεις του ορίου ταχύτητας, που αναρτήθηκε στα social media, φαίνεται ένας σκύλος να κάθεται στη θέση του οδηγού ενός Skoda.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος επέμεινε ότι το κατοικίδιό του- ένα καφέ κυνηγόσκυλο- πήδηξε ξαφνικά στην αγκαλιά του. Αλλά οι αστυνομικοί στο Στερούσι, που βρίσκεται βορειοανατολικά της Μπρατισλάβα, δεν πείστηκαν. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ίδιους, από το υλικό που είχαν στα χέρια τους δεν προέκυπτε ότι υπήρξε κάποια ξαφνική μετακίνηση μέσα στο αυτοκίνητο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, η αστυνομία έκανε έκκληση στους οδηγούς να δένουν τους σκύλους τους όταν βρίσκονται στο αυτοκίνητο. «Ακόμη και ένα μικρό ζώο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή σας την ώρα που οδηγείτε», προειδοποίησαν οι αρχές.

Πηγή: BBC

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;