Όσα θα δούμε στο Netflix τον Οκτώβριο
Οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix αυτό τον Οκτώβριο.

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου και ήδη μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό του Οκτωβρίου. Άλλωστε, ο καιρός έχει ήδη αρχίζει να φθινοπωριάζει και ο μουντός, φθινοπωρινός «αέρας» μας δίνει την κατάλληλη ευκαιρία για να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι βλέποντας αγαπημένες σειρές, ταινίες ή ντοκιμαντέρ -πού αλλού;- στο Netflix.

Οι σειρές που θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Lupin (Σεζόν 3)

Υπόθεση: Στο τρίτο μέρος της επιτυχημένης γαλλικής αστυνομικής θρίλερ σειράς, ο Assane (Omar Sy) κρύβεται και μαθαίνει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του. Με τα βάσανα που υφίστανται εξαιτίας του, ο Assane δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι για να τους κάνει μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν είναι ποτέ μακριά και μια απρόσμενη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του.

Έρχεται στις 5 Οκτωβρίου.

Όλα, τώρα

Υπόθεση:  Ύστερα από μήνες στην ανάρρωση, η 16χρονη Μία γράφει μια λίστα με τις απόλυτες εφηβικές εμπειρίες που θέλει να ζήσει προκειμένου να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

Έρχεται στις 5 Οκτωβρίου.

Strong Girl Nam-soon

Υπόθεση:  Μια κοπέλα με υπεράνθρωπη δύναμη επιστρέφει στην Κορέα για να βρει τη βιολογική της οικογένεια. Εκεί θα μπλεχτεί σε μια υπόθεση ναρκωτικών που θα δοκιμάσει τη δύναμή της.

Έρχεται στις 7 Οκτωβρίου.

Good Night World

Υπόθεση:  Τέσσερα δυστυχισμένα μέλη ενός δυσλειτουργικού σπιτικού δεν γνωρίζουν ότι έχουν φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια, παίζοντας –μεταξύ τους– σε ένα VR παιχνίδι.

Έρχεται στις 12 Οκτωβρίου.

Η Πτώση του Οίκου των Άσερ

Υπόθεση:  Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν.

Έρχεται στις 12 Οκτωβρίου.

I Woke Up A Vampire

Υπόθεση:  Στα 13α γενέθλιά της, η Κάρμι ανακαλύπτει ότι είναι τελικά μισή άνθρωπος μισή βαμπίρ – και ότι οι μυθικές δυνάμεις κάνουν το γυμνάσιο ακόμα πιο περίπλοκο.

Έρχεται στις 17 Οκτωβρίου.

Bodies

Υπόθεση:  Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα θύμα. Για να σώσουν το μέλλον, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας.

Έρχεται στις 19 Οκτωβρίου.

NEON

Υπόθεση:  Το «NEON» είναι μία νέα σειρά που ακολουθεί τρεις φίλους που κυνηγούν την επιτυχία στον κόσμο του reggaeton. Ή έστω μία ευκαιρία να εμφανιστούν κάπου… επί πληρωμή!

Έρχεται στις 19 Οκτωβρίου.

Creature

Υπόθεση:  Όταν μια τραγωδία πλήττει έναν επιστήμονα στην Κωνσταντινούπολη της οθωμανικής περιόδου, ο μαθητής του ολοκληρώνει το έργο του με νέες μεθόδους — και ολέθριες συνέπειες.

Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

Elite (Σεζόν 7)

Υπόθεση:  Ο Ομάρ επιστρέφει. Ο Ιβάν είναι πληγωμένος. Η Ισαδόρα αντιμετωπίζει την επικίνδυνη οικογένειά της. Μπορούν οι μαθητές του Λας Ενθίνας να έχουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους;

Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.


Big Mouth (Σεζόν 7)

Υπόθεση:  Η έβδομη σεζόν του «Big Mouth» ακολουθεί τους έφηβους πλέον μαθητές του Γυμνασίου Μπρίτζτον καθώς πηγαίνουν στο λύκειο. Η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά, καθώς κάθε ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο σχολείο, νέους φίλους, νέους εχθρούς και νέα Ορμονικά Τέρατα.

Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

Οι ταινίες που θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Khufiya: Η Κατάσκοπος 
Όταν ένας χαφιές μιας υπηρεσίας πληροφοριών προκαλεί τη δολοφονία ενός μυστικού πράκτορα, ένας σκληρόπετσος κατάσκοπος τον καταδιώκει ανελέητα για να πάρει εκδίκηση.

Έρχεται στις 5 Οκτωβρίου.

Ballerina

Υπόθεση:  Θρηνώντας για μια φίλη της που δεν μπόρεσε να προστατέψει, η πρώην σωματοφύλακας Οκ-τζα πάει να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της φίλης της: μια γλυκιά εκδίκηση.

Έρχεται στις 6 Οκτωβρίου.


Fair Play

Υπόθεση:  Η σχέση ενός ζευγαριού ωθείται στα άκρα μετά από μια προαγωγή σε μια χρηματιστηριακή, η οποία ίσως φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα από τον πρόσφατο αρραβώνα του.

Έρχεται στις 6 Οκτωβρίου.


Once Upon A  Star

Υπόθεση:  Το 1970, ένας κινηματογραφικός θίασος αντιμετωπίζει δυσκολίες καθώς ταξιδεύει σε όλη την Ταϊλάνδη και ψυχαγωγεί το κοινό κάνοντας ζωντανή μεταγλώττιση αγαπημένων ταινιών.

Έρχεται στις 11 Οκτωβρίου.

The Conference

Υπόθεση:  Μια ομάδα δημοτικών υπαλλήλων έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις εσωτερικές διαφωνίες, αλλά κι έναν αιμοδιψή δολοφόνο στη διάρκεια μιας φαινομενικά αθώας εκδρομής.

Έρχεται στις 12 Οκτωβρίου.

The Devil on Trial

Υπόθεση:  Με αναπαραστάσεις και ερασιτεχνικά βίντεο, αυτό το σκοτεινό ντοκιμαντέρ ερευνά τον διαφαινόμενο δαιμονισμό ενός νεαρού αγοριού και τον σκληρό φόνο που ακολούθησε.

Έρχεται στις 17 Οκτωβρίου.

Old Dads

Υπόθεση:  Ένας γκρινιάρης μεσήλικας μπαμπάς και οι δύο κολλητοί του δυσκολεύονται να συντονιστούν με έναν κόσμο που αλλάζει, γεμάτο μιλένιαλ CEO και ισχυρές διευθύντριες σχολείων.

Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου.

Pain Hustlers

Υπόθεση:  Μια γυναίκα που αγωνίζεται να μεγαλώσει την κόρη της εμπλέκεται σε ένα επικίνδυνο σχέδιο εκβιασμού, αφού πιάνει δουλειά σε μια αποτυχημένη φαρμακευτική startup.

Έρχεται στις 26 Οκτωβρίου.

Τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι που θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Μπέκαμ

Υπόθεση: Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, από το ταπεινό του ξεκίνημα έως την παγκόσμια ποδοσφαιρική του δόξα.

Έρχεται στις 4 Οκτωβρίου.

Stranded With My Mother in Law

Υπόθεση:  Θέλοντας να κερδίσουν ένα βραβείο που θα τους αλλάξει τη ζωή, ζευγάρια ταξιδεύουν σε έναν παράδεισο επί Γης, αντιμέτωπα με προκλήσεις και με βοήθεια από τις πεθερές τους.

Έρχεται στις 7 Οκτωβρίου.

Big Vape: The Rise and The Fall of Juul

Υπόθεση:  Σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ, μια μικρή startup ηλεκτρονικών τσιγάρων εξελίσσεται σε εταιρεία πολλών δισ. δολαρίων μέχρι που μια επιδημία εξανεμίζει την επιτυχία της.

Έρχεται στις 11 Οκτωβρίου.

Η Ζωή στον Πλανήτη μας

Υπόθεση: Το εκπληκτικό ταξίδι της ζωής για να κατακτήσει, να προσαρμοστεί και να επιβιώσει στη Γη μέσα σε δισεκατομμύρια χρόνια ζωντανεύει σε αυτό το πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ.

Ο αφηγητής της σειράς ντοκιμαντέρ θα είναι ο έμπειρος σε αφηγήσεις ντοκιμαντέρ Morgan Freeman, ενώ πίσω από την παραγωγή «κρύβεται» ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και η βραβευμένη με Emmy ομάδα του «Ο Πλανήτης μας».

Έρχεται στις 25 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;