Άγιος Στέφανος: Ελεύθερος ο οδηγός ταξί που κατηγορήθηκε για τον βιασμό 19χρονης
Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνήθηκε ότι συνέβη το παραμικρό ανάμεσα στον ίδιο και στην 19χρονη καταγγέλλουσα.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος οδηγός ταξί που κατηγορήθηκε ότι βίασε μια 19χρονη στον Άγιο Στέφανο, σύμφωνα με καταγγελία της ίδια στις Αρχές.

Με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο οδηγός ταξί αφέθηκε μεν ελεύθερος μετά την καταγγελία βιασμού, αλλά του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνήθηκε ότι συνέβη το παραμικρό ανάμεσα στον ίδιο και στην 19χρονη καταγγέλλουσα και παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για τις διαδρομές και τα χρονικά σημεία της επίμαχης βραδιάς.

«Η ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως θεωρώ ότι είναι δίκαιη και απόλυτα σύμφωνη με το υλικό της δικογραφίας» δήλωσε ο συνήγορος του 30χρονου, Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Η συνεκτίμηση των πραγματικών περιστατικών τα οποία με ακρίβεια και χωρίς καμία αντίφαση εξέθεσε ο κατηγορούμενος στην πολύωρη απολογία του και της αρνητικής ως προς τα ευρήματα ιατροδικαστικής έκθεσης, πιστεύω ότι ήταν καθοριστικά για τη λήψη της απόφασης αυτής», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο βιασμός σημειώθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν η 19χρονη που βρισκόταν στα Άνω Λιόσια επιβιβάστηκε στο ταξί με μια 22χρονη για να τις οδηγήσει στα σπίτια τους στον Άγιο Στέφανο.

Η 22χρονη αποβιβάστηκε από το ταξί στη λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου και ο οδηγός συνέχισε τη διαδρομή με τη 19χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, το ταξί σταμάτησε σε άγνωστη οδό – κοντά στο σπίτι της 19χρονης – ο οδηγός την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Οι αρχές βρήκαν τον οδηγό μέσω βίντεο που είχε καταγράψει τη διαδρομή και τον συνέλαβαν. Ακολούθως, το όχημά του κατασχέθηκε.

Η 19χρονη εξετάστηκε από ψυχολόγο και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε με περισσότερες λεπτομέρειες. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από ιατροδικαστή, δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της, όμως τα ρούχα της κατασχέθηκαν και εστάλησαν σε εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Πηγή Φωτογραφίας: Intime (Aρχείο)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;