Κασσελάκης κατά Μιχαηλίδου: «Εμφανίστηκε απρόσκλητη σε επίσκεψή μου - Να είναι πιο προσεκτική»
Κόντρα για την επίσκεψη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Αντικείμενο συζήτησης στα social media αποτελεί από χθες η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, κυρίως σε ό,τι αφορά την Δόμνα Μιχαηλίδου και την παρουσία της εκεί.

Η υφυπουργός Παιδείας βρισκόταν εκεί κατά την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη. Η ίδια ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες, αλλά στο βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανιζόταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, κάτι που σχολιάστηκε από χρήστες των social media.

Σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθετήθηκε για αυτό το θέμα, αναφέροντας ότι η υφυπουργός Παιδείας «εμφανίστηκε απρόσκλητη» και μάλιστα την κάλεσε «να είναι πιο προσεκτική» στο μέλλον.

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη», έγραψε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική», συνέχισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιοπολίτευσης.

«Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μέχρι στιγμής, η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν έχει αντιδράσει δημοσίως σε αυτή την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;