Η Φάρμα: Όσα είδαμε στην πρεμιέρα του ριάλιτι αγροτών - Οι 20 παίκτες
«Η Φάρμα» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του STAR με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και λίγο διαφορετική από ότι την έχουμε δει στο παρελθόν.

To πολυαναμενόμενο ριάλιτι αγροτών, που είναι γνώριμο στο ελληνικό κοινό, επέστρεψε τηλεοπτικά. Αυτή τη φορά «Η Φάρμα» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην παρουσίαση και νέους παίκτες να επιδεινώνονται σε απαιτητικές δοκιμασίες, ενώ η ίντριγκα να έχει ξεκινήσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας είπε την πρώτη «καλησπέρα» από την Ορεινή Αρκαδία και μάλιστα από το Όρος Μαίναλο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ριάλιτι. Ο γνωστός σεφ μας έκανε μία μικρή ξενάγηση στη φάρμα, επισημαίνοντας πρώτα τα όσα θα λείπουν από τους τηλεοπτικούς αγρότες όσο καιρό θα βρίσκονται στο παιχνίδι.

Τρεχούμενο νερό υπάρχει αλλά μόνο έξω από το σπίτι. Δεν έχουν φως και φυσικά ούτε τηλέφωνο, ούτε κάποια μορφή ενέργειας για να ζεσταίνονται. Εννοείται ούτε air condition για να δροσιστούν σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών.

Ο παρουσιαστής επίσης τόνισε ότι το μποστάνι που υπάρχει στη «Φάρμα» θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα των αγροτών προκειμένου να μπορούν να έχουν φαγητό για να φάνε. Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας σύστησε και τους επιπλέον ενοίκους της φάρμας, τα ζωάκια που θα πρέπει να φροντίζουν οι παίκτες.

 

Μετά από αυτή την μικρή εισαγωγή, «Η Φάρμα» άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχθεί τους 12 πρώτους παίκτες που πέρασαν το πρώτο βράδυ τους στο σπίτι. Επιχειρηματίες, μία αεροσυνοδός, ένας κλαριντζής, ένας ηθοποιός, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ένας μάνατζερ σε οίκο τελετών, μια οδηγός ταξί, μια πρωταθλήτρια στο καράτε, γυμναστές καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ των ενοίκων του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως και σε κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του, δεν έλειψαν οι συγκινητικές ιστορίες!

Οι παίκτες του ριάλιτι αγροτών δεν πρόλαβαν καλά καλά να φτάσουν στις εγκαταστάσεις και έπρεπε να συμμετάσχουν στην πρώτη δοκιμασία. Από αυτή θα βλέπαμε ποιος θα ήταν ο πρώτος αρχηγός του παιχνιδιού. Ο παίκτης αυτός παίρνει και την ασυλία.

Κάτι που σημαίνει ότι έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή του μέχρι την επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι. Παράλληλα, όμως, φέρει και τη μεγάλη ευθύνη για να λειτουργήσουν όλα σωστά.

Η πρώτη δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη, ειδικά για τις γυναίκες, καθώς χρειαζόταν μεγάλη δύναμη στα χέρια για να καταφέρουν οι παίκτρες να συγκρατήσουν κάτι πήλινα κιούπια. Τα κιούπια αυτά είχαν το μισό βάρος του κάθε παίκτη.

Η δοκιμασία διήρκησε μία ολόκληρη ώρα, με τη Μαρίλλια και τον Σπύρο Κοσμά να μένουν τελευταίοι και να αντέχουν το βάρος που κρατούσαν. Τελικά, ο Σπύρος Κοσμάς, ο οποίος είναι 35 ετών και είναι οδηγός φορτηγού, ήταν αυτός που κατάφερε να αναδειχθεί νικητής της πρώτης δοκιμασίας και να γίνει ο αρχηγός στη «Φάρμα» για την εβδομάδα αυτή.

Ο Σπύρος Κοσμάς, που κέρδισε την πρώτη ασυλία και έγινε αρχηγός αυτόματα, κλήθηκε να λύσει την αριθμητική διαφορά που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες στη «Φάρμα». Έτσι, έπρεπε να επιλέξει δύο παίκτες για να αλλάξουν ομάδες.

Ο πρώτος ήταν ο Βάιος ο οποίος όπως είπε και ο Σπύρος, δεν έχει προβλήματα προσαρμοστικότητας. Στη συνέχεια, ο Σπύρος αποφάσισε να στείλει στους αντιπάλους τον Γιώργο, την «ντουλάπα» όπως τον αποκαλούν καθώς είναι σωματώδης και πολύ δυνατός άντρας. Η επιλογή αυτή του αρχηγού βρήκε πολλές αντιρρήσεις καθώς θεωρούσαν πως ο αρχηγός έπρεπε να επιλέξει πιο αδύναμους παίκτες για να τους στείλει στην αντίπαλη ομάδα.

Η δεύτερη ομάδα έπρεπε να ανακοινώσει τον δικό της αρχηγό. Αυτός είναι ο Νίκος Παρλαντζάς ο οποίος είναι αγρότης και έχει πολλές γνώσεις για το πώς λειτουργεί σωστά μία «Φάρμα».

Οι δοκιμασίες, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Μετά τον διαχωρισμό των 20 παικτών σε δύο ομάδες δέκα ατόμων, ήρθε ο πρώτος στίβος μάχης στη «Φάρμα» με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πρώτο έπαθλο.

Το πρώτο έπαθλο θα καθόριζε ποια ομάδα θα έμενε για την εβδομάδα αυτή στο σπίτι της φάρμας και ποιοι θα διανυκτέρευαν σε μία σκηνή με πολύ περιορισμένες ανέσεις. Οι ηττημένοι θα έμεναν σε ράντζα και θα είχαν πολύ λιγότερες προμήθειες από τους νικητές, οι οποίοι θα διατηρούσαν την παραμονή του στο πέτρινο σπίτι.

Οι παίκτες ρίχτηκαν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στον αγώνα με την μπλε ομάδα του Σπύρου να κονταροχτυπιέται με την αντίπαλη, την πράσινη.

Τελικά, νικήτρια του πρώτου επάθλου στη «Φάρμα» αναδείχθηκε η πράσινη ομάδα η οποία ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μετά τη νίκη της. Από τη μεριά τους, οι Μπλε δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους με το αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Farm Greece (@farmgreece)

Η Φάρμα: Οι 20 παίκτες του ριάλιτι αγροτών

Στην πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του STAR «Η Φάρμα» γνωρίσαμε και τους 20 παίκτες. Αυτοί είναι οι εξής:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Farm Greece (@farmgreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 1 
 0 
 0