Super Bowl 2024: Ο Usher θα τραγουδήσει στο σόου του ημιχρόνου
Ο Usher θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο halftime show του Super Bowl 2024.

Το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση ο καλλιτέχνης που θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες του πάνω σε μία από τις πιο διάσημες σκηνές του κόσμου. Αυτή του ημιχρόνου του Super Bowl 2024. Ο λόγος για τον Αμερικανό καλλιτέχνη της R&B, Usher.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των NFL, της Apple Music και της Roc Nation, ο σταρ της R&B θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στη σκηνή του Allegiant Stadium, στον επικείμενο τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Η ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου τελικού στο Λας Βέγκας είναι η 11η Φεβρουαρίου του 2024.

Μετά την ανακοίνωση, ο ίδιος Usher ανέφερε σε δήλωσή του:

«Είναι τιμή μου που καταφέρνω επιτέλους να εξασφαλίσω μια εμφάνιση στο Super Bowl, ήταν κάτι που είχα στη λίστα με τα όνειρά μου. Ανυπομονώ να παρουσιάσω στον κόσμο ένα σόου διαφορετικό από όσα έχει δει από εμένα στο παρελθόν» 

Αυτή θα σηματοδοτήσει και τη δεύτερη φορά που ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και χορευτής ανεβαίνει σε αυτή τη σκηνή μετά το 2011 όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του συγκροτήματος The Black Eyed Peas. Ο Usher ολοκληρώνει τις sold-out εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας με τίτλο «My Way The Las Vegas Residency», οι οποίες έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές. Ο βραβευμένος με οκτώ Grammy ερμηνευτής, ο οποίος έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή το 1994.

Ο επικεφαλής του τμήματος μουσικής του NFL δήλωσε:

«Ο Usher είναι ένας εμβληματικός καλλιτέχνης του οποίου η μουσική έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο πολιτιστικό τοπίο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του»

Όπως αναφέρει το αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο The Associated Press, o σταρ της R&B αναμένεται να προστεθεί στη λίστα των κορυφαίων καλλιτεχνών που έχουν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του halftime show του Super Bowl, όπως οι Beyonce, Madonna, Eminem, U2, Lady Gaga και Michael Jackson μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Associated Press και kathimerini.gr

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;