Athens English Comedy Club: Εορταστική παράσταση για τα 4α γενέθλια του πρώτου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα
Από το 2019, το Athens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 109 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 24 χώρες, στην καρδιά της Αθήνας.

Το Athens English Comedy Club κλείνει 4 χρόνια και γιορτάζει με μια επετειακή παράσταση την Κυριακή 24 Οκτωβρίου!

Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα!

Από το 2019, το Αthens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 109 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 24 χώρες, στην καρδιά της Αθήνας.

Μετά από τις καλοκαιρινές παραστάσεις, το κόμεντι κλαμπ επιστρέφει στην χειμερινή του στέγη στο Θέατρο ΕΛΙΑΡΤ με μια εορταστική γενέθλια παράσταση με 7 εξαιρετικούς κωμικούς.

(Ενδέχεται να υπάρχει και τούρτα!)

Παίζουν:

  • Χρύσα Κατσαρίνη
  • Αθηνά Κεφαλοπούλου
  • Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ
  • Κύνθια
  • Λίνα Θωμοπούλου
  • Σταμάτης Αθανασάκης

Headliner: o Αμερικανός κωμικός Joel Bryant, από το Λος Άντζελες!

Athens English Comedy Club: Λίγα λόγια για τον headliner, Joel Bryant

Ο Joel Bryant είναι κωμικός και ηθοποιός με βάση το Λος Άντζελες, και ξεκίνησε το σταντ απ κόμεντι στα 17 του στο New Mexico όπου και μεγάλωσε. Έκτοτε έχει περιοδεύσει σε Αμερική και Ευρώπη, κάνοντας headliner spots σε Παρίσι, Βαρκελώνη, Βιέννη, Λισαβόνα, Βουδαπέστη, και Βερολίνο.

Έχει εμφανιστεί σε κορυφαία comedy club ανά τον κόσμο, όπως το The Comedy Store, The Improv, The Laugh Factory, The StandNY και το Gotham της Νέας Υόρκης – και έρχεται τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Athens English Comedy Club!

Έχει μοιραστεί τη σκηνή με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του σταντ απ κόμεντι παγκοσμίως, όπως τους Bill Burr, Jim Jeffries, Leslie Jones, Anthony Jeselnik, Iliza Schlesinger, και άλλους.

Ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί στις σειρές “Monk”, “The Heartbreak Kid”, “LA Macabre”, και “Criminal Minds”, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια είναι ο ΜC του NFL του Αμερικανικού Super Bowl.

Ημερομηνία: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Ώρα: 21:00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:40)

Εισιτήρια:

  • €15 γενική είσοδος
  • €20 στο ταμείο

Προσφέρονται επίσης 3 δωρεάν εισιτήρια για ΑΜΕΑ/Ανέργους ανά παράσταση (με τηλεφωνική κράτηση).

Διάρκεια: 80 λεπτά με διάλειμμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;