Ζώδια: Ερμής σε ορθή πορεία - Επιστροφή στη ροή και απολογισμός
Τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Ζώδια: Ερμής σε ορθή πορεία – Επιστροφή στην ροή και απολογισμός

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Φθάνοντας πλέον στα μέσα του μηνός, έχετε την δυνατότητα μετά από μία μακρά περίοδο ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης και του Ερμή, να επαναφέρετε τους ρυθμούς εκεί όπου επιθυμείτε.

Περισσότερο συνειδητοποιημένοι και πρακτικοί, προσγειωμένοι και θετικοί, αφήνετε κατά μέρος δισταγμούς, αμφιβολίες και ανασφάλεια. Δεν ήταν εύκολο το διάστημα των τελευταίων μηνών.

Αρχικά δοκιμάστηκαν τα συναισθήματά σας, οι σχέσεις και ήρθατε σε επαφή με το παρελθόν, ίσως σε θέματα που προσπαθήσατε να παραβλέψετε ή να μην θυμάστε.

Από το τέλος Ιουλίου και μετά, η πρακτική πλευρά δεν είχε σαφήνεια. Πολύ περισσότερο όταν ο Ερμής στράφηκε σε πορεία ανάδρομη, από τον Αύγουστο και μετά.

Αφού σταμάτησε την ανάδρομη κίνηση πλέον, ως την 4η Οκτωβρίου, συλλέγετε τα μαργαριτάρια της γνώσης, της επίγνωσης, του επαναπροσδιορισμού στη ζωή σας.

Με τη στήριξη της Νέας Σελήνης στη Παρθένο, όπως ήδη έχουμε δει, θα υπάρξει ένας νέος προγραμματισμός σε νευραλγικούς τομείς.

Ρεαλιστικά, ουσιαστικά και χωρίς μεγάλες αποκλίσεις από τις βασικές σας ανάγκες, η πορεία θα υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα όσων αποκομίσατε από τον Ιούλιο και μετά.

Τα καρμικά μαθήματα έγιναν πλέον αντιληπτά. Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δεν θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Αν επαναληφθούν, θα μοιάζει να είμαστε ανεξεταστέοι… Και καθώς ακολουθούν τον επόμενο μήνα οι εκλείψεις, ας μην το επιτρέψουμε.

Κριός

Ήπια περίοδος και αρκετά πιο πρακτική για σας, παρά την κόπωση και το άγχος. Αποφεύγετε πλέον να αναλαμβάνετε ευθύνες άλλων. Ή έχετε κατανοήσει τα όριά σας. Θέτετε όρια σε όσους προσπαθούν να κερδίσουν από την αντοχή και την παρόρμησή σας.

Ρυθμίζονται όσα σας έχουν απασχολήσει και οι λεπτομέρειες θα είναι αιτία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες. Ευαισθησίες υγείας με το στομάχι, τα υγρά του σώματος και νευρική ένταση, αντιλαμβάνεστε πως είναι σωματοποίηση του άγχους. Στο εξής αποφεύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια.

Ταύρος

Κατάλληλη περίοδος για δημιουργικά ταλέντα, αφού η έμπνευση που έχετε μπορεί να εκφραστεί μέσα από το έργο σας. Με τις προσωπικές σχέσεις, αφιερώνετε πλέον χρόνο και είστε περισσότερο συνεπείς. Με το παιδί σας, αν είστε γονείς, μοιράζεστε στιγμές, συζητήσεις, ή ασχολίες.

Με τους αγαπημένους, έχετε με υπομονή, δίχως επικριτική διάθεση. Σε ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον, μπορεί να περάσετε όμορφες στιγμές ζεστασιάς. Θα νιώσετε παραγωγικοί και γόνιμοι.

Δίδυμοι

Οικογενειακές υποθέσεις που σας έχουν προβληματίσει, είναι πλέον σε ρυθμό επίλυσης. Για τον λόγο αυτό, μην συνεχίζετε περιττές συζητήσεις. Αν σε ένα κληροδότημα έχετε εμπλακεί με στόχο τη διαλεύκανση εκκρεμοτήτων, θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας.

Με τους οικείους σας θα είναι σαφές και με επιχειρήματα ό,τι συζητηθεί. Αν και θα κουράζει η εμμονή τους σε λεπτομέρειες. Όταν είστε μόνοι, θα είστε δημιουργικοί, με πολλές ιδέες για επεξεργασία και ανάπτυξη. Καλό θα ήταν να κάνετε κάτι ευχάριστο, να ασχοληθείτε με την Τέχνη, για παράδειγμα. Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο και δημιουργήστε μία γλυκιά ατμόσφαιρα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1