Σίσσυ Χρηστίδου: «Πιο σημαντικό να προστατευθούν τα παιδιά παρά η εικόνα μου και η εικόνα του πρώην συζύγου μου»
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη σημασία του να προστατευτούν τα παιδιά τους.

Μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον Θοδωρή Μαραντίνη καθώς και το διαζύγιό τους.

Η παρουσιάστρια θέλησε να τονίσει το γεγονός πως έχει επιλέξει να μην μιλήσει για το θέμα αυτό, καθώς θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου:

«Εξήγησα επαρκώς γιατί δεν μιλάω, αλλά δεν μίλησα. Είναι πάρα πολύ γενικά αυτά που είπα, δεν σκοπεύω να μιλήσω. Είναι πάρα πολύ συγκεκριμένοι λόγοι σοβαροί και θεωρώ ότι δεν αφορούν και κανέναν. Κι εγώ αν αφορούσε κάποιον άλλον θα έπαιζα το θέμα, αλλά θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να προστατευθούν τα παιδιά παρά η εικόνα μου και η εικόνα του πρώην συζύγου μου»

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στους δημοσιογράφους είπε:

«Εκτιμώ ότι δείξατε σεβασμό… γιατί εγώ δεν επικοινώνησα με τα Μέσα ποτέ για να δώσω κατευθύνσεις, ποτέ. Τον σεβασμό που ζήτησα και πήρα τον χρωστάω σε όλους»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
73'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
72'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
0'
50 - 69
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
2'
53 - 46
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;