Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Παρά τις συνεχιζόμενες απεργίες των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Hollywood, αρκετά ήταν τα τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Από την τελευταία ταινία του DCEU, πριν ξεκινήσει το καινούριο κινηματογραφικό σύμπαν που ετοιμάζει ο James Gunn, μέχρι ακόμα μία σειρά τρόμου από τον Mike Flanagan για το Netflix.

Για να δούμε τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Aquaman and the Lost Kingdom

Η δεύτερη περιπέτεια του Arthur Curry (aka Aquaman) στο DCEU είναι γεγονός. Ο Jason Momoa επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο με τον James Wan να μας προετοιμάζει για ένα υποθαλάσσιο bromance.

Killers of the Flower Moon

Η Apple κυκλοφόρησε ένα δεύτερο εντυπωσιακό τρέιλερ για τη νέα ταινία του Martin Scorsese. Η ταινία έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών καταφέρνοντας να συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές.

The Creator

Ο Gareth Edward (επιτέλους) επιστρέφει κινηματογραφικά με μία πρωτότυπη ιδέα και πρωταγωνιστή τον John David Washington. Ο γνωστός ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημιουργό, μία μηχανή τεχνητής νοημοσύνης, που ετοιμάζεται να καταστρέψει τον κόσμο.

The Wonderful Story of Henry Sugar

Η νέα ταινία μικρού μήκους από τον Wes Anderson έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, συγκέντρωσε θετικές κριτικές και έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Dark Harvest

Η ταινία που είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller, όπου ένα θρυλικό τέρας τρομοκρατεί τους κατοίκους μιας μικρής πόλης όταν σηκώνεται από τα χωράφια καλαμποκιού και αναζητά εκείνους που είναι αρκετά γενναίοι για να το αντιμετωπίσουν, έρχεται επιτέλους στους κινηματογράφους!

Σειρές

The Fall of the House of Usher

Αυτή τη φορά ο Mike Flanagan φέρνει στο Netflix μία μεταφορά του έργου του Edgar Allan Poe. Μία σειρά τρόμου σαν αυτές που έχουμε αγαπήσει από τον γνωστό δημιουργό ή κάτι διαφορετικό; Θα μάθουμε μέσα στον Οκτώβριο.

The Pet Sematary: Bloodlines

Η νέα σειρά που έρχεται στο Paramount+ αποτελεί ένα πρίκουελ του γνωστού “Pet Semetery”, της τρομακτικής ιστορίας του Stephen King.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;