Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη δίνει την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Ο γιος μου είναι η λατρεία μου»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η κα. Μπεκιάρη είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη. Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για τον γιο τους, καθώς και τα επαγγελματικά της.

Αρχικά, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δήλωσε:

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος. Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια “non binary” τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία»

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πρόσθεσε:

«Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί.

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου»

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, που έκανε και τη συνέντευξη, είπε για τη συνέντευξη που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής:

«Δεν ήθελα να μπω κι εγώ σε άβολες ερωτήσεις, σε λεπτομέρειες. Ήθελα απλώς να τη γνωρίσουμε. Γιατί θα πουν “καλά, δεν ρώτησες;”»

Με τη Μαρία Μπακοδήμου να απαντάει:

«Φυσικά! Όχι, δεν ρωτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πέσουμε σε αυτό το κομμάτι»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;