Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Τώρα κουμαντάρω πολύ καλύτερα τον χρόνο μου»
Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Στα σύρματα» ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον».

Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Στα σύρματα» ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Μεταξύ άλλων ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στους απαιτητικούς χρόνους που έχει η δουλειά του ηθοποιού και την “τρέλα” της πρώτης του χρονιάς.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξομολογήθηκε πως «τον πρώτο χρόνο που άρχισα να δουλεύω έντονα υπήρξε στιγμή που έφυγα Δευτέρα πρωί από το σπίτι, είχα γυρίσματα για το «Ευτυχισμένοι μαζί» και την ταινία «Λούφα και απαλαγή» μαζί με θέατρο και εκείνες τις ημέρες είχα γυρίσματα και για διαφήμιση γνωστής εταιρείας γιατί δεν βρίσκαμε άλλο χώρο για να με βάλουν. Με έπαιρναν από το θέατρο, 12μιση η ώρα, πήγαινα μέχρι τις 6μιση το πρωί και έκανα γύρισμα, το οποίο ήθελε 40 ώρες για να βγει και πήγα στο σπίτι μου ξανά Παρασκευή βράδυ».

«Θυμάμαι πως κοιτούσα το κινητό και είπα: «Να τα παρατήσω; Αυτή θα είναι η δουλειά που θα κάνω;». Δηλαδή έφτασε να με μπουχτίσει εκείνες τις ημέρες αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι εγώ δεν χειρίστηκα καλά τον χρόνο μου και έβαλα πολλά πράγματα».

«Ήμουν όμως στην τρέλα της πρώτης χρονιάς που εννοείται πως ακόμα έχω αυτή την τρέλα για την δουλειά. Μου ήρθαν αυτά, μου άρεσαν, είπα «ναι» χωρίς να σκεφτώ πως θα τα καταφέρω. Απλώς τώρα κουμαντάρω, σίγουρα, πολύ καλύτερα τον χρόνο μου» συμπλήρωσε ακόμη ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;