Νίκος Βέρτης: Η απάντησή του στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του για τις γυναίκες
Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο «Κοσμοράδιο 95,1» για όλους και για όλα.

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο 95,1». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που προκάλεσε παλαιότερη δήλωσή του για τις γυναίκες.

Όσον αφορά τις προτάσεις να βρεθεί σε κριτική επιτροπή και έχει αρνηθεί, τόνισε:

«Όταν λες όχι σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ισχύ του με όσα λεφτά και να σου δώσουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα σε κάτι που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις… δεν θέλω να πω τη λέξη… από “εκ” ξεκινάει. Πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις”».

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει τα εξής:

«Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη. Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μη το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να ακουστεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας».

Η δήλωσή του είχε προκαλέσει αντιδράσεις με πολλούς να τον κατηγορούν ότι υποβιβάζει τις γυναίκες χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του αναχρονιστικές.

«Δεν είναι κακό, κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε είπα κάτι που αρέσει σε μένα, όχι όμως να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω στη γυναίκα που είμαι μαζί ότι, επειδή μαγειρεύει είναι υποδεέστερη; Εγώ στην περίοδο της Σαρακοστής, που έχω περισσότερο χρόνο και αποφασίζω να είμαι στο σπίτι μου, μπαίνω και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα. Αυτό τι με κάνει; Κατώτερο;» είπε ο τραγουδιστής απαντώντας στις «κατηγορίες» εις βάρος του.

«Δεν είμαι καλός χριστιανός, μην το παίζουμε ότι είμαστε άγιοι. Πιστεύω όμως, με βοηθάει όμως η θρησκεία πάρα πολύ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;