Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Οι πρώτες δηλώσεις για τον επερχόμενο γάμο τους
Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση κι εκείνοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το ζευγάρι και εκείνοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την αποκάλυψη.

«Ευχαριστούμε για τη διακριτικότητα. Έχω κάνει κάποιες πρόβες νυφικού, όμως προτιμάμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό. Γιατί τώρα η Ελλάδα επειδή πλήττεται από πάρα πολλές καταστροφές, το μυαλό μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο που δε γίνεται να το αγνοήσουμε» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Από την δική του πλευρά ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Για εμάς είναι σημαντικό, από εκεί και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας. Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Όπως σας είπε και η Δήμητρα, καλύτερα να μείνουμε στα επίκαιρα γεγονότα. Όταν θα έρθει η ώρα η καλή πρώτα ο Θεός, γιατί πιεζόμαστε από διάφορα, τα οποία δεν είναι και στο χέρι μας, θα ξαναμιλήσουμε».

 

 

 

 

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η ίδια δήλωσε: «Οι προετοιμασίες του γάμου πάνε πάρα πολύ καλά, δεν είμαι αγχωμένη. Το μόνο πράγμα που με απασχολεί είναι ότι συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή και με στενοχωρεί. Θα ήθελα να κάνω κάποιες δηλώσεις πιο μετά, να το δούμε λίγο πιο μετά. Γιατί είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, όμως η σκέψη μας είναι πραγματικά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε τον ίδιο πνευματικό και ελπίζουμε να είναι κοντά μας μέχρι τότε. Δεν έχω άγχος. Άγχος έχουν αυτοί που δεν είναι σίγουροι».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;