ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρές εσωκομματικές αντιδράσεις για το σποτ Κασσελάκη στη Μακρόνησο
Η συγγνώμη του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το σποτ που γύρισε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Μακρόνησο, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης– ένας εκ των πέντε υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ- βρίσκεται στη Μακρόνησο, ενώ εμφάνιση κάνει και ο βουλευτής του κόμματος, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν δημοσίως την αντίθεσή τους για αυτό το βίντεο και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε λόγο για «μεγάλο λάθος» που δείχνει «έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης». Ο πρώην υπουργός Οικονομικών- που επίσης διεκδικεί την προεδρία του κόμματος- ζήτησε συγγνώμη «εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ», κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επικρότησε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη.

Τσακαλώτος: Ζητάω συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό που έγινε με τον κ. Κασσελάκη στη Μακρόνησο δείχνει «μια έλλειψη γνώσης της ελληνικής ιστορίας και της ιστορίας της ελληνικής Αριστεράς», δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δείχνει μια έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης», συνέχισε και σημείωσε πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στη διαπραγμάτευση και «περάσαμε αυτό που περάσαμε με τον Σόιμπλε, δεν το βάζουμε καν στην ίδια μοίρα με τους ανθρώπους της Αριστεράς που ήταν στα ξερονήσια».

Αυτό, τόνισε ο κ. Τσακαλώτος αναφερόμενος στο βίντεο του κ. Κασσελάκη «ήταν ένα μεγάλο λάθος και ζητάω συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ».

Πολάκης: Δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματός μου ο Ευκλείδης

Η «συγγνώμη» του Ευκλείδη Τσακαλώτου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη. Αρχικά, ο βουλευτής Χανίων είπε «μπράβο» στον Στέφανο Κασσελάκη για το σποτ, συμπληρώνοντας «απάντησες σε πολλούς και πολλά σήμερα με το βίντεο».

Μετά τις δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου, ο κ. Πολάκης επανήλθε στο θέμα. «Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης! Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση, ούτε ελέω Θεού δικαίωμα! Ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε, ορθώς είπε αυτά που είπε», έγραψε σε νέα ανάρτησή του.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν ήταν το μόνο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που τοποθετήθηκε δημοσίως κατά του σποτ του Στέφανου Κασσελάκη.

«Από μένα είναι όχι», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του για το θέμα ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Πέτρος Κόκκαλης.

«Σε όλα (πρέπει να) υπάρχει ένα όριο. Η ιστορική μνήμη δεν προωθείται με μια επ’ ευκαιρία επίσκεψη στη Μακρόνησο, ούτε βέβαια με εναγκαλισμό εθνικής συμφιλίωσης με τον ναύαρχο Αποστολάκη. Είναι πολύ σοβαρά πράγματα αυτά για να τα εντάσσεις στην προεκλογική σου καμπάνια», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Νίκος Μπίστης και υπογράμμισε ότι την Κυριακή «ψηφίζουμε πέραν των άλλων και για την σοβαρότητα του κόμματος μας».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;