Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Ματαιώνεται η συναυλία του στον Βόλο
Την απόφαση να ματαιωθεί η προγραμματισμένη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου έλαβαν οι υπεύθυνοι του Lab Art στον Βόλο.

Την απόφαση να ματαιωθεί η προγραμματισμένη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου για τις 17 Σεπτεμβρίου έλαβαν οι υπεύθυνοι του Lab Art στον Βόλο επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή τους ότι «βλέπουμε τις εικόνες των καταστροφών που συμβαίνουν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας και νιώθουμε βαθιά θλίψη.

Είναι μεγάλο το μεγάλο πλήγμα και πολλές οι δυσκολίες που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας. Όσο κι αν θέλουμε να απαλύνουμε τον πόνο με μουσική, θεωρούμε φυσικό σε αυτές τις συνθήκες να ματαιώσουμε τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Βόλο, που ήταν προγραμματισμένη για Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Ευχόμαστε υγεία και να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά μαζί».

Σχετικά με τα εισιτήρια και την επιστροφή του αντιτίμου στους κατόχους:

– Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήρια σας από τα φυσικά σημεία προπώλησης , δηλαδή Κεχαίδης και Illusion στην πόλη του Βόλου μπορείτε να τα εξαργυρώνετε από το ίδιο σημείο που τα αγοράσετε, μέσα στις επόμενες 20 μέρες.

-Εάν η πληρωμή έγινε με κάρτα (Online) οι επιστροφές γίνονται απευθείας στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά τις επόμενες μέρες.

-Εάν η πληρωμή έγινε με μετρητά στο συμβεβλημένο δίκτυο καταστημάτων της More/ Viva ( Public, Nova, Mymarket, Shell Κλπ) παρακαλείστε να αποστείλετε εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στο info@labart.gr μαζί με τον κωδικό παραγγελίας ή voucher τα παρακάτω στοιχεία:

-ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟY

-ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ

-ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;