«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Η σειρά επέστρεψε και το Twitter ξετρελάθηκε - «Πολύ δυνατή αρχή»
Η επιστροφή του «Κάνε ότι κοιμάσαι» «μάγεψε» το Twitter - Τα θετικά σχόλια

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο της μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 το βράδυ της Δευτέρας (11/9) και οι τηλεθεατές φαίνεται να ξετρελάθηκαν με την αρχή του β’ κύκλου!

Η βραβευμένη, πλέον, σειρά καθήλωσε το κοινό και αποθεώθηκε στα social media. Ο δεύτερος κύκλος επέστρεψε ακόμη με μία πιο συναρπαστική και ανατρεπτική ιστορία, με τον Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, είδαμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» κατάφερε να σημειώσει και σχετικά καλά νούμερα τηλεθέαση. Η σειρά συγκέντρωσε 8,1% στο δυναμικό κοινό και 8% στο γενικό σύνολο.

Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45, στην ΕΡΤ1.

Η επιστροφή του «Κάνε ότι κοιμάσαι» ενθουσίασε το Twitter

Το βράδυ της Δευτέρας, η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς μυστηρίου έκανε το Twitter να παραληρεί. Το hashtag #kaneotikoimasai βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της πλατφόρμας με τους χρήστες να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για το δυναμικό comeback της σειράς.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις, αλλά και τις αλλαγές που βλέπουμε στο «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;