Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο Δήμος Αθηναίων δεν παραχωρεί χώρο για εκλογικά περίπτερα στον συνδυασμό Κασιδιάρη
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε το «πράσινο φως» για την συμμετοχή του συνδυασμού του Ηλία Κασιδιάρη «Ελεύθεροι Αθηναίοι» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Δεν θα παραχωρηθεί από το δήμο Αθηναίων χώρος για εκλογικά περίπτερα και προβολή στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 στο συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη.

Την απόφαση να μην δοθεί δημόσιος χώρος στον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη, έλαβε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα δια περιφοράς. Η πρωτοβουλία ανήκε στον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη και η απόφαση που πάρθηκε από το δημοτικό συμβούλιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, είναι να μη διατεθεί κοινόχρηστος χώρος για την εγκατάσταση εκλογικών περιπτέρων και να μη δοθεί η δυνατότητα δωρεάν προβολής στα διαφημιστικά πλαίσια, στις στάσεις των λεωφορείων.

Υπενθυμίζεται πως το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε το «πράσινο φως» για την συμμετοχή του συνδυασμού του Ηλία Κασιδιάρη «Ελεύθεροι Αθηναίοι» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, πέρα από ιδεολογίες και παρατάξεις, λέει σταθερά ”όχι” στη ρητορική του μίσους και στην προπαγάνδα των ναζί. Η Αθήνα είναι η πόλη της Δημοκρατίας και δεν χωράει τον φασισμό», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης και συμπλήρωσε: «Η λαϊκή ετυμηγορία θα το επιβεβαιώσει σύντομα».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων, Βασίλης Κορομάντζος, τόνισε: «Θα βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια στρέβλωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών και πλησιάζει η ώρα της οριστικής καταδίκης και από τη Δικαιοσύνη. Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων θα είναι πάντοτε ανάχωμα σε κάθε φασιστικό μόρφωμα».

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη διαδικασία για την απαγόρευση δωρεάν προβολής και χρήσης κοινόχρηστου χώρου είχε ακολουθηθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;