Ζώδια: Νέα Σελήνη στην Παρθένο - Ένα φεγγάρι που υπογραμμίζει την φυσική αρμονία
Τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αρχές φθινοπώρου.

Ζώδια: Νέα Σελήνη στην Παρθένο αρχές φθινοπώρου –Ένα φεγγάρι που υπογραμμίζει την φυσική αρμονία

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Ένα νέο φεγγάρι, σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο ζωής. Προσφέρει τον σπόρο και έρχεται να συμβολίσει την νέα ζωή που κυοφορείται μετά από το βαθύ σκοτάδι της χάσης της Σελήνης. Σκοτάδι και τέλος μαζί, δηλώνουν την ανάγκη να σβήσουμε το χθες και να στοχεύσουμε στο αύριο.

Τι είναι όμως «το αύριο»;

Σημαίνει να θέτουμε ξανά το σπόρο να βλαστήσει ο στόχος, το όνειρο, το όραμα για μία καλύτερη πορεία στη ζωή μας.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ενισχύει τα ζώδια της γης, καθώς έχουμε στην Παρθένο τον Ερμή, την Σελήνη και τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία στον Ταύρο με το Μεσουράνημα του χάρτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Το στοιχείο της γης αντιπροσωπεύει την φυσική και απτή κατάσταση γύρω μας. Το φυσικό περιβάλλον, τις πρακτικές απολαβές και τη ρεαλιστική θεώρηση της ζωής.

Η Νέα Σελήνη πρεσβεύει λοιπόν την ανάγκη να δώσουμε αγώνα για πρακτικές λύσεις, να παρατηρήσουμε ό,τι συμβαίνει και μας απασχολεί, να καταστρώσουμε προσεκτικά τα σχέδιά μας, να αναλύσουμε τις πληροφορίες, να φανούμε συνεπείς και σοβαροί στο έργο μας.

Ο νέος κύκλος από το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου στην 22α μοίρα του ζωδίου, πρέπει να βασίζεται στην μελέτη, την οργάνωση, τον σχεδιασμό και τα οφέλη που είναι ορατά και αντιληπτά.

Τα σχέδια είναι μακροπρόθεσμα, και παρά τον κόπο ή την αργοπορία, θα υλοποιηθούν σταδιακά. Δεν θα υπάρξει χαμένος κόπος, μόχθος, χρόνος…

Ο Ερμής που κυβερνά τη Νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό του και βρίσκεται σε στάση, μετά από την ανάδρομη κίνηση τριών εβδομάδων.

Η ισορροπία επανέρχεται σταδιακά, καθώς το καλοκαίρι η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης και από ένα σημείο και μετά του Ερμή, έφεραν στην επιφάνεια νοσταλγία, θέματα από το παρελθόν, άλυτες υποθέσεις, εκκρεμότητες, ανασφάλειες, συναισθήματα ποικίλα και προβληματισμούς.

Με την Νέα Σελήνη τα βήματα πλέον, απελευθερωμένα από παλινδρομήσεις, επαναφέρουν την λογική, τους συνειρμούς, την ανάλυση, τη μεθόδευση, τον προγραμματισμό. Είναι δύσκολο καθώς το συγκεκριμένο ζώδιο περιγράφει το άγχος και την αγωνία, την ενοχή και την ατολμία κάποιες φορές. Όμως είναι ένα ζώδιο της λογικής και όταν δοθεί ο χρόνος, μπορεί να κάνει σχεδιασμό με λεπτομέρεια και με οργανωτικό πνεύμα. Εξ άλλου, σχηματίζεται ένα θαυμάσιο μεγάλο τρίγωνο μεταξύ της Νέας Σελήνης, του Πλούτωνα, του Δία και του Ουρανού. Κοντά βρίσκεται και η επίτευξη του κύκλου.

Το μεγάλο τρίγωνο συνδέεται και με τον Ποσειδώνα, σε αντίθεση προς τη Νέα Σελήνη, που όμως σαν τελικό σχηματισμό, έχουμε έναν χαρταετό. Ο χαρταετός δηλώνει την δυνατότητα να «ανοίξουμε φτερά». Οδηγός θα είναι το όνειρο, μία έμπνευση, ένα όραμα, που δεν μπορεί να είναι ουτοπία και πλάνη. Κι αυτό γιατί οι πλανήτες σε ζώδια της γης, συμβολίζουν την ανάγκη για πρακτικές λύσεις και υλοποίηση ονείρων. Αναζητάμε απτά αποτελέσματα. Δεν ονειροβατούμε πλέον.

Ενίοτε, θα έχουμε αρκετή αγωνία προκειμένου να υπάρξει η σωστή έκβαση.

Εφοδιασμένοι με συνειδητοποιήσεις που θα πρέπει να έχουν ήδη συμβεί, ή οφείλουμε να τις κάνουμε, θα πρέπει οδηγός μας να είναι το φως. Ο ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης είναι στον Λέοντα και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Η δημιουργικότητα, το πάθος για έναν στόχο, η φλόγα για το ωραίο και το ποιοτικό, είναι αυτά που φαίνονται περισσότερο σημαντικά.

Η συμβολική ερμηνεία της ζωδιακής μοίρας της Νέας Σελήνης, σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, έχει την εικόνα ενός βασιλικού οικόσημου που εκτίθεται σε ένα μουσείο. Αυτό αλληγορικά πως χρειάζεται να διατηρήσουμε τις αρχαίες παραδόσεις και φυλετικές αξίες με σεβασμό προς το παρελθόν, προς χάρη των νέων μας. Πιστοποίηση της καταγωγής και του παρελθόντος.

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο σύμφωνα με τα βασικά δεδομένα της εβδομάδας

Κριός

Νέο ξεκίνημα για σας, στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν. Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

Χαρείτε την ερωτική σας ζωή, ή ένα χόμπι, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.

Ταύρος

Ευνοϊκή η Νέα Σελήνη προς το ζώδιό σας. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας. Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς μεθοδικά θα έχετε ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε από την αρχή, σε νέα βάση, τη σχέση σας! Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται πλέον.

Δώστε ένα τόνο ομορφιάς στον καθημερινό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι χώρος δουλειάς. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

Δίδυμοι

Τα θετικά στην Νέα Σελήνη, που προκαλεί άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική και το μέτρο. Αλλά ας είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που μοιάζουν ιδανικές. Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, είναι η δύναμή σας, αφού μπορείτε να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.

Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους και μικρές εξορμήσεις, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει πολύ.

Η Νέα Σελήνη προκαλεί άγχος, κατά συνέπεια κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;