Συγκινεί μαθητής από τη Λάρισα: «Δεν ξέρω πού είναι οι φίλοι μου, εύχομαι να είναι καλά»
«Tο νερό στο σπίτι μου έφτασε τα τρία μέτρα»

Την ώρα που ο θεσσαλικός κάμπος μετράει τις πληγές του από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel», τα παιδιά των πλημμυρισμένων περιοχών καλούνται να επανέλθουν σε σχολικούς ρυθμούς. Και όλα αυτά την ώρα που τα σπίτια αλλά και τα σχολεία τους είναι ακόμα μέσα στις λάσπες.

Ο Άγγελος, μαθητής της πρώτης γυμνασίου, από τον Άγιο Θωμά στη Λάρισα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ. «Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όσους που πήγαν σχολείο σήμερα. Εμείς δεν μπορέσαμε γιατί δεν μπορούμε να πούμε στα σπίτια μας, ρούχα μόνο μπορέσαμε να πάρουμε, έχω και τα πουλιά μου, ένα καναρίνι και ένα παπαγαλάκι που αναγκαστικά τα βάλαμε στο 5ο όροφο γιατί δεν μπορούσε να τα πάρουμε μαζί μας. Σε όποιους πήγαν σχολείο, εύχομαι καλή σχολική χρονιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

 

Μάλιστα όπως συμπλήρωσε «το νερό στο σπίτι μου έφτασε τα τρία μέτρα» και εκείνος και η οικογένειά του έφυγαν όταν ήταν ενάμιση μέτρο και ήρθε μήνυμα από το 112.

Τώρα μένουν σε ξενοδοχείο, ενώ ο νεαρός μαθητής περιέγραψε και τις δύσκολες στιγμές που έζησε εκείνος και η οικογένειά του όταν έβλεπαν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα και εκείνοι να κάνουν κλήσεις στην πυροσβεστική χωρίς όμως να μπορούν να παρέμβουν. Τελικά έφυγαν από το σπίτι τους με βάρκα, από τον Άγιο Θωμά στη Λάρισα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων στον μικρό μαθητή για το αν έχει βρεθεί με τους φίλους του είπε: «Όχι, δεν ξέρω που είναι. Εύχομαι να είναι καλά. Να μην περάσει κανείς άλλος ότι περάσαμε κ εμείς».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;