ΕΡΤ: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες του τηλεπαιχνιδιού «Switch» και της κωμωδίας «Τρίτος Όροφος»
Αλλαγή του προγραμματισμού της ΕΡΤ εξαιτίας των καταστροφών που άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel.

H ΕΡΤ, μέσα από ανακοίνωσή της, ενημερώνει πως αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για απόψε πρεμιέρες του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ1 «Switch» και της νέας καθημερινής κωμωδίας «Τρίτος Όροφος». Η αναβολή της πρεμιέρας τους γίνεται ως ένδειξη σεβασμού προς τους χιλιάδες συμπολίτες μας που περνούν μια πρωτόγνωρη δοκιμασία από τις τραγικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Η πρεμιέρα τόσο του νέου τηλεπαιχνιδιού, όσο και της καθημερινής κωμικής σειράς θα γίνουν την επόμενη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης, η αυτονόητη για την ΕΡΤ απόφαση αναβολής των δύο ψυχαγωγικών εκπομπών, έρχεται σε συνέχεια της ματαίωσης της πρεμιέρας της κωμικής σειράς «Στα σύρματα». Η σειρά ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί από το ERTFLIX, το προηγούμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023. Παράλληλα, και η τηλεοπτική πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς από την ΕΡΤ1, που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, επίσης μετατίθεται κατά μία εβδομάδα.

Η ΕΡΤ σημειώνει πως, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και τις επόμενες, θα συνδέεται συχνότερα, όταν προκύπτουν έκτακτες εξελίξεις, με το ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤNEWS που μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο όλα τα γεγονότα. Το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων στις 18:00 θα έχει εκτάκτως δίωρη διάρκεια για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;