Επεισόδια έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας: Επτά συλλήψεις - Τραυματίσθηκαν έξι αστυνομικοί
Επτά συλλήψεις και δεκαεννιά προσαγωγές είναι ο απολογισμός της έντασης που σημειώθηκε έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Επτά συλλήψεις και 19 προσαγωγές είναι ο απολογισμός της έντασης που σημειώθηκε έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με καπνογόνα και άλλα βαριά αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι αστυνομικών οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε συνολικά στην προσαγωγή 26 ατόμων εκ των οποίων οι επτά μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα που ταυτοποιήθηκαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Στις 10/9 το απόγευμα, στη Λάρισα, έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συγκεντρώθηκε αριθμός ατόμων, μέρος των οποίων επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, χρησιμοποιώντας καπνογόνα και άλλα βαριά αντικείμενα.

Αποτέλεσμα των επιθέσεων ήταν ο τραυματισμός έξι αστυνομικών, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Για την απώθηση των ατόμων αυτών οι αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε χρήση των ενδεδειγμένων μέσων και πραγματοποίησαν 26 προσαγωγές ατόμων, από τα οποία 7 συνελήφθησαν, ενώ ταυτοποιήθηκαν επιπλέον 2, τα οποία αναζητούνται.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση: διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εγκλήματα κατά της σωματικής ακεραιότητας υπαλλήλου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Σημειώνεται ότι, έχει ήδη διαταχθεί, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση (ΠΔΕ) προκειμένου να διερευνηθούν ενέργειες αστυνομικών, οι οποίες καταγράφονται σε βίντεο που αναπαράγονται σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;