Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω παντού ουλές και μοσχεύµατα και με πειράζει - Βιώνω ακόμα δύσκολες στιγμές»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμα μετά την επίθεση με βιτριόλι και τα βλέμματα που συγκεντρώνει.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα αναφέρθηκε και σε όσα βιώνει αυτή την περίοδο καθώς και τα βλέμματα που δέχεται σε εξόδους της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραδέχθηκε πως:

«Κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήμα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόμα και ένα μπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες. Έχω ένα σώμα γεμάτο ουλές και σημάδια και µε μια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύομαι συνεχώς. ∆εν θα μπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώμα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει»

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σημάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και μοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόμα δύσκολες στιγμές. Όμως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σημάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτομαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίμημα»

Όσον αφορά τα βλέμματα που πέφτουν πάνω της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντάει πως:

«Ξέρω πως μπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εμφάνισης. Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά σιγά να τα αντιμετωπίζω και να τα διαχειρίζομαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να απομονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέμματα ή συμπεριφορές που ξέρω πως συμβαίνουν από θαυμασµό, αγάπη»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;