Μάιλι Σάιρους: Πότε κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ είχε τελειώσει;
Σε ένα TikTok που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πότε κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον Αυστραλό ηθοποιό είχε τελειώσει.

Η Μάιλι Σάιρους μίλησε σχετικά με τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Λίαμ Χέμσγουορθ.

Αφού ανοίχτηκε με ειλικρίνεια για στιγμές της καριέρας της που κάποτε θεωρήθηκαν αμφιλεγόμενες στη σειρά «Used to Be Young» στο TikTok, η 30χρονη τραγουδίστρια πήρε μια στιγμή για να «ηρεμήσει» και να συζητήσει κάτι που χαρακτήρισε «πραγματικά σοβαρό».

Σε ένα TikTok που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πότε κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον Αυστραλό ηθοποιό είχε τελειώσει.

Η ποπ σταρ εξήγησε ότι ήταν στο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury τον Ιούνιο του 2019 που είχε την αποκάλυψη.

«Το Glastonbury ήταν τον Ιούνιο», είπε η Μάιλι Σάιρους, «τότε ήταν που είχε ληφθεί η απόφαση».

 

Εξήγησε ότι, αν και ήταν μαζί από το 2010, ο γάμος τους τον Δεκέμβριο του 2018 έγινε μετά την τραγωδία που έπληξε τη σχέση τους, όταν οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια τον Νοέμβριο του 2018 κατέστρεψαν το σπίτι τους.

«Η δέσμευση εμού και του Λίαμ – φυσικά, προήλθε πρώτα από την αγάπη – επειδή ήμασταν μαζί για 10 χρόνια, αλλά και από το τραύμα και την προσπάθεια να ξαναχτίσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε», δήλωσε η τραγουδοποιός.

Η Μάιλι Σάιρους συνέχισε: «Η ημέρα της συναυλίας ήταν η ημέρα που είχα αποφασίσει ότι δεν θα λειτουργούσε πλέον στη ζωή μου να είμαι σε αυτή τη σχέση».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης τι έμαθε έκτοτε από εκείνη την απόφαση. «Αυτή ήταν άλλη μια στιγμή όπου η δουλειά, η ερμηνεία, ο χαρακτήρας είχαν προτεραιότητα», πρόσθεσε με ειλικρίνεια. «Υποθέτω ότι γι’ αυτό είναι πλέον τόσο σημαντικό για μένα να μην συμβαίνει αυτό – ότι ο άνθρωπος έρχεται πρώτος».

Αρκετούς μήνες μετά την εμφάνιση της Μάιλι Σάρους στο Glastonbury, ο Χέμσγουορθ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019 και οι δυο τους κατέληξαν τελικά σε επίσημο διακανονισμό στις αρχές του 2020.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
FT
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;