Κακοκαιρία «Daniel»: Στις πληγείσες περιοχές Σταϊκούρας και Ταχιάος
Προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση της οδικής σύνδεσης μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Στις πληγείσες από την κακοκαιρία «Daniel» περιοχές της Θεσσαλίας, βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο αρμόδιος υφυπουργός, Νίκος Ταχιάος.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, προτεραιότητα είναι να διασφαλισθεί η αποκατάσταση της οδικής σύνδεσης μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Ταχιάος επισκέφθηκαν το κατεστραμμένο επίχωμα του ΠΑΘΕ, στο ύψος του Αλμυρού Μαγνησίας, όπου σημειώθηκε διακοπή της κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της Νίκαιας.

Μετά την αυτοψία, ο υφυπουργός Υποδομών μετέβη στο κέντρο διαχείρισης των Αυτοκινητοδρόμων Αιγαίου, όπου συμφωνήθηκε ότι εντός της ημέρας θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αμφιδρόμηση του ρεύματος ανόδου προς Θεσσαλονίκη, σε μήκος 6 χιλιομέτρων περίπου.

Απ΄ την πλευρά του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε τη Μεγάλη Βρύση Φθιώτιδας, όπου έγιναν εκτεταμένες καταστροφές, καθώς επίσης και την 7η ΕΜΑΚ, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των επιχειρήσεων.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;