Blue Horizon: Συγκεντρώσεις σε Πειραιά και Ηράκλειο για τον αδικοχαμένο Αντώνη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
«Τον έλεγαν Αντώνη Καρυώτη, ήταν 36 χρόνων. Δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στον καταπέλτη του Blue Horizon. Ας μη συνηθίσουμε τη φρίκη, την απανθρωπιά, τη βαρβαρότητα».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στο σημείο οπού έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης, αφού απωθήθηκε από μέλος του πληρώματος του Blue Horizon, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκαν στην πύλη Ε3. Στη συγκέντρωση πήρε μέρος η νεολαία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση για το κάλεσμα συμμετοχής, αναφέρονταν τα εξής: «Τον έλεγαν Αντώνη Καρυώτη, ήταν 36 χρόνων. Δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στον καταπέλτη του Blue Horizon. Ας μη συνηθίσουμε τη φρίκη, την απανθρωπιά, τη βαρβαρότητα».

Διαμαρτυρία έξω από το Blue Horizon στο Ηράκλειο

Πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα έξω από το Blue Horizon.

Όσο κόσμος επιβιβαζόταν στο πλοίο, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για τον Αντώνη, ενώ υπό τον φόβο η διαμαρτυρία να μεταφερθεί και μέσα στο πλοίο ο καταπέλτης σηκώθηκε.

Άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο πραγματοποίησαν πορεία μέσα στο λιμάνι. Κρατώντας πανό με συνθήματα «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία» κατευθύνθηκαν προς το Blue Horizon.

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;