Blue Horizon: Στον Εισαγγελέα ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος
Πρόκειται για τον καπετάνιο, τον ύπαρχο, το λοστρόμο και τον αξιωματικό καταστρώματος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν ο καπετάνιος και τρία μέλη του πληρώματος του Blue Horizon μετά την τραγωδία με τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Πρόκειται για τον καπετάνιο, τον ύπαρχο, το λοστρόμο και τον αξιωματικό καταστρώματος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Υπενθυμίζεται πως το Blue Horizon απέπλευσε κανονικά παρά την πτώση του 36χρονου άνδρα στο λιμάνι και τελικά το θάνατό του. Στη συνέχεια, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, επέστρεψε στον Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από ναυτικούς και επιβάτες.

Blue Horizon: «Αδιανόητα όσα έχουν συμβεί», λέει η Attica Group – Ξεκινά εσωτερική έρευνα

Με νέα της ανακοίνωση για τον θάνατο του 36χρονου άνδρα στον Πειραιά, η ακτοπλοϊκή εταιρεία ATTICA GROUP δηλώνει «βαθύτατα συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν» και «εκφράζει την οδύνη, τα συλλυπητήρια, καθώς και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και στους φίλους» του άνδρα, «ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα».

«Οι σκηνές που όλοι είδαμε χθες βράδυ είναι αδιανόητες, δεν συνάδουν με τις αξίες του Ομίλου και δεν εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο το ήθος και τον επαγγελματισμό, όχι μόνο των πληρωμάτων μας, αλλά και της ελληνικής ναυτοσύνης στο σύνολό της», σημειώνει η Attica Group.

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι παράλληλα με την έρευνα των Αρχών, προκειμένου να διακριβωθούν στο ακέραιο οι συνθήκες της τραγωδίας διερευνώνται εσωτερικά οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι σαφείς, προβλεπόμενες διαδικασίες, οι οποίες οφείλουν να εφαρμόζονται αυστηρά από τα πληρώματα όλων των πλοίων μας».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;