Blue Horizon: Το πλήρωμα πέταξε 36χρονο στη θάλασσα - Έγιναν τέσσερις συλλήψεις
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το σοκαριστικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, όπου ένας 36χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί Blue Horizon, που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει, και το πλήρωμα τον σπρώχνει στη θάλασσα.

Το βράδυ της Τρίτης (5/9), στο λιμάνι του Πειραιά έγινε ένα πρωτοφανές περιστατικό, που δεν το χωράει ο νους μας.

Ένας 36χρονος στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο, κατά την αναχώρηση για το Ηράκλειο, φέρεται να διαπληκτίζεται με το πλήρωμα του Blue Horizon. Μετά από διαπληκτισμό με το πλήρωμα, ο άτυχος άντρας έπεσε στη θάλασσα, χάνοντας τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαρτυρίες και to βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ήταν πάνω στον καταπέλτη του πλοίου όταν μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν ρίχνοντας τον στην θάλασσα με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Το βίντεο από τη στιγμή αυτή κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Μάλιστα, το λιμενικό σώμα προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα από το πλήρωμα που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Και από τα τέσσερα μέλη λαμβάνονται καταθέσεις για την υπόθεση, ενώ το λιμενικό σώμα έχει λάβει προανακριτικό υλικό, καθώς και τα σχετικά βίντεο. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν σήμερα αναμένεται και οι τέσσερις να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.

Μετά το περιστατικό και ενώ ο άτυχος άνδρας ήταν ακόμα μέσα στη θάλασσα, το πλοίο ξεκίνησε να αναχωρεί για το Ηράκλειο. Ωστόσο, με εισαγγελική εντολή επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα

Blue Horizon: Η ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Η Διοίκηση της Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο με ανακοίνωσή της δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

Στο Blue Horizon έγινε αλλαγή του πληρώματος και αναχώρησε αργά τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του.

Παράλληλα, μία ανάρτηση για το περιστατικό έκανε και ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας:

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» 

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
4'
26 - 41
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
33 - 24
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;