Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός κτηνοτρόφος στον Βόλο - Ήχησε το 112 σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Θεσσαλονίκη, Εύβοια και Φθιώτιδα
Κακοκαιρία Daniel: Ο κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού.

Θύμα της πρωτοφανούς κακοκαιρίας «Daniel», στην περιοχή του Άνω Βόλου, που σαρώνει τον Βόλο και τη Μαγνησία, έπεσε ηλικιωμένος κτηνοτρόφος, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Βόλου, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στη θύελλα να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πολλαπλά τραύματα λόγω της καταπλάκωσης από τα χαλάσματα του τοίχου.

Ήχησε το 112 σε πολλές περιοχές της χώρας

Μήνυμα του 112 εστάλη σε κατοίκους στην Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Θεσσαλονίκης, Εύβοια και Φθιώτιδα για την κακοκαιρία Daniel που είναι σε εξέλιξη, καλώντας τους να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Το φαινόμενο της κακοκαιρίας είναι σε εξέλιξη σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις σας. Διευκολύνετε το έργο των αρχών».

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;