Ολυμπιακός: Αναμένεται σε λίγες ώρες στην Αθήνα ο Γιόβετιτς για να υπογράψει
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον σούπερ σταρ Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε ακόμα μια μεταγραφή, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Στέφαν Γιόβετιτς. Ο αρχηγός της Εθνικής Μαυροβουνίου αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ο 33χρονος σέντερ φορ θα προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 12.15 το μεσημέρι και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί σήμερα, ώστε να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια των ομίλων στο Europa League.

Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA έχουν δικαίωμα να δηλώσουν τη λίστα τους μέχρι σήμερα (4/9) στις 23:00.

Ο Γιόβετιτς θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνέργασίας με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο έμπειρος Μαυροβούνιος επιθετικός έχει πίσω του σπουδαία καριέρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Μονακό, Φιορεντίνα, Σεβίλλη, Ίντερ με νούμερα καριέρας εντυπωσιακά, αφού μετράει 114 γκολ, 55 ασίστ σε 405 παιχνίδια. Στη διάρκεια της περσινής περιόδου είχε συνολικά 18 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Χέρτα στην Bundesliga και την 1η Ιουλίου έμεινε ελεύθερος.

Με την εθνική ομάδα της χώρας του μετρά 68 συμμετοχές με 31 γκολ.

Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Premier League και ένα League Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2014 και το νταμπλ στη Σερβία το 2007 με την Παρτιζάν.

Έχει αναδειχθεί 2 φορές παίκτης της χρονιάς στο Μαυροβούνιο, το 2009 και το 2025, ενώ έχει βγει και πρώτος σκόρερ στο UEFA National League το 2021.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;