Γιόβετιτς: «Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στον Ολυμπιακό
Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό σήμερα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι ο Στέφαν Γιόβετιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικός ήρθε για να πλαισιώσει στην κορυφή της επίθεσης τους Ελ Καμπί κι Ελ Αραμπί, δίνοντας μια πολύ ποιοτική επιλογή, καθώς έκανε καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας αγωνιστεί και στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Φιορεντίνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ, Σεβίλλη, Μονακό, Χέρτα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα», είπε ο Γιόβετιτς στις πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή του.

Ο αρχηγός της Εθνικής Μαυροβουνίου (65 συμμετοχές, 31 γκολ) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί, για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, καθώς η σχετική προθεσμία εκπνέει απόψε (4/9).

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;