Gameboy Melody: Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας λέει ο Young T για τον 23χρονο τράπερ
Ο 23χρονος τράπερ, Gameboy Melody, έφυγε από τη ζωή μετά από τη μάχη του με σοβαρή ασθένεια - Οι αναρτήσεις του YOUNG T στα social media

Ο 23χρονος τράπερ, Gameboy Melody, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο 23χρονος νεαρός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη, σκορπώντας τη θλίψη τόσο στο καλλιτεχνικό στερέωμα όπου δραστηριοποιείτο όσο και στον περίγυρό του. Ο YOUNG T μέσα από ανάρτησή του ξεκαθαρίζει την αιτία θανάτου του γνωστού τράπερ.

Gameboy Melody

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση, ο Gameboy Melody έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου.

Λανθασμένη ήταν η πληροφορία που κυκλοφόρησε νωρίτερα και γράψαμε και εμείς στο neolaia.gr ότι ο τράπερ έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο της Πέτρου Ράλλη, το οποίο έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/9). Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση, ο νεαρός τράπερ έδινε μάχη για τη ζωή του παλεύοντας με ασθένεια το τελευταίο διάστημα και έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πριν από δύο ημέρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GB (@gameboy_melody)

Ο Gameboy Melody μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης, ενώ ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με τη μουσική. Ο Young T, μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram, έκανε γνωστό τον θάνατο του τράπερ γράφοντας:

«Θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου»

Gameboy Melody

Μέχρι πρότινος άνηκε στη δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records, με τα τραγούδια του όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories να έχουν ξεχωρίσει στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στo YouTube.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;