Ντεσπόντοφ: «Είμαι πεινασμένος για τρόπαια, πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ μπορώ να κατακτήσω τίτλους»
Ντεσπόντοφ: Μίλησε για τους στόχους του με τον ΠΑΟ

Τις πρώτες σκέψεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ εξέφρασε σήμερα ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο 26χρονος Βούλγαρος εξτρέμ, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο», τοποθετήθηκε, μέσω του PAOK TV, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι με θέλει πραγματικά και μου έδειξε σεβασμό. Είμαι ένας άνθρωπος με τιμή και εκτιμώ να βλέπω αμοιβαίο σεβασμό. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν έχω άλλη επιλογή. Παρακολουθώ τις ελληνικές ομάδες, καθώς είναι πολύ δυνατές. Έχετε κορυφαία ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ οι ομάδες σας παίζουν καλά και στην Ευρώπη. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος, με φανταστικούς φιλάθλους και καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Για τη χώρα δε χρειάζεται να πω κάτι. Έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα για διακοπές. Αγαπώ τους ανθρώπους εδώ, τη μουσική, το φαγητό, τα πάντα. Πιστεύω πως δε θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Έχω DNA πρωταθλητή. Η ομάδα στην οποία αγωνιζόμουν πάλευε πάντα για το πρωτάθλημα. Το έχω στο αίμα μου. Είμαι… πεινασμένος για τρόπαια. Πιστεύω πραγματικά ότι με τον ΠΑΟΚ μπορώ να κατακτήσω τίτλους και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Το πιστεύω. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. Αρχικά να βοηθήσω την ομάδα να εξελιχθούμε όλοι και φυσικά να κερδίσουμε τρόπαια».

Σε ερώτηση για το πως περιγράφει τον εαυτό του ως παίκτη απάντησε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Προτιμώ να ‘μιλάω’ στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τους συμπαίκτες μου και να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα ενθουσιαστούν, αλλά καλύτερα να ‘μιλήσουμε’ στο γήπεδο».

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;