Αχτσιόγλου: Οι ασθενείς δεν είναι επαίτες, έχουν δικαιώματα και αξιοπρέπεια
Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά επισκέφτηκε

«Το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά φαίνεται πως είναι το νέο θύμα της διάλυσης της δημόσιας Υγείας που εφαρμόζει εμμονικά η κυβέρνηση» δήλωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε.

«Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι αναβάλλονται χημειοθεραπείες, καθώς τα ταμεία έχουν μείνει ουσιαστικά άδεια. Το δε φαρμακείο του νοσοκομείου υπολειτουργεί εδώ και χρόνια. Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πρέπει να επιδείξει τον ελάχιστο σεβασμό στους ασθενείς, που δεν είναι επαίτες και έχουν το δικαίωμα σε θεραπείες και αξιοπρέπεια. Και να σταματήσει τώρα τη συστηματική διάλυση της δημόσιας Υγείας» προσέθεσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Έφη Αχτσιόγλου: Ολόκληρη η δήλωση

«Το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά φαίνεται πως είναι το νέο θύμα της διάλυσης της δημόσιας Υγείας που εφαρμόζει εμμονικά η κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι αναβάλλονται χημειοθεραπείες, καθώς τα ταμεία έχουν μείνει ουσιαστικά άδεια. Το δε φαρμακείο του νοσοκομείου υπολειτουργεί εδώ και χρόνια.

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πρέπει να επιδείξει τον ελάχιστο σεβασμό στους ασθενείς, που δεν είναι επαίτες και έχουν το δικαίωμα σε θεραπείες και αξιοπρέπεια. Και να σταματήσει τώρα τη συστηματική διάλυση της δημόσιας Υγείας».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;