Mad Clip: Δύο χρόνια από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα - Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον Mad Clip.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip στη Βουλιαγμένη.

Στην επέτειο του θανάτου του δημοφιλούς τράπερ, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο της Λεωφόρου Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής για να τιμήσει τη μνήμη του Mad Clip.

Βίντεο από το σημείο αναρτήθηκαν μέσα από τα social media από τους θαυμαστές του τραγουδιστή. Μεταξύ αυτών ήταν και ο τράπερ, FY, που δημοσίευσε μέσω Instagram stories ένα κλιπ. Η λεζάντα του βίντεο γράφει:

«Ποτέ ξεχασμένος»

Mad Clip

@marios_dafa 🕊️🕊️#fry #fypシ #madclipforever #fypシ #foryou #mpesfypgamw #foryourpage #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – GreekLyrics💫

@madcliplegend #madclip #ripmadclip #fy #fyp #viral #2years ♬ original sound – Mad Clip

Mad Clip: Δύο χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα

Ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη, οδηγώντας μία Porsche, τα ξημερώματα της 2ης Σεπτεμβρίου.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε περίπου δύο ώρες. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το πολυτελές αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Mad Clip

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, o Mad Clip συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ραπ σκηνής και όχι μόνο. Μαζί με τον Sin Boy είχαν τραγουδήσει το Mama και έκανε μεγάλες επιτυχίες με άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως ο Taki Tsan και ο Light. Λίγες εβδομάδες πριν από το τραγικό δυστύχημα είχε κυκλοφορήσει η τελευταία μεγάλη επιτυχία του σε συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα, το τραγούδι Mporei.

Πηγή φωτογραφιών & cover photo: Intime

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;