Miley Cyrus: Οι περιοδείες έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία της
Η Miley Cyrus αποκαλύπτει πράγματα για τη ζωή της μέσα από μία νέα σειρά με βίντεο στο TikTok και μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όταν κάνει περιοδεία.

Η Miley Cyrus με τις τελευταίες κυκλοφορίες έχει καταφέρει να βρεθεί ξανά στην κορυφή των τσαρτς παγκοσμίως και να δείξει πως έχει ξεφύγει μία για πάντα από την εικόνα της Hannah Montan. Μάλιστα, με το νέο της τραγούδι «Used to Be Young», αλλά και τη νέα σειρά βίντεο στο TikTok φαίνεται να έχει ενστερνιστεί τον παλιό της εαυτό, μιλάει για τα λάθη της και αναφέρεται στο δύσκολο πρόγραμμα της την περίοδο που ήταν στη Disney, καθώς και στο αρνητικό αντίκτυπο που έχουν οι περιοδείες στην υγεία της.

Μέσα από μία σειρά βίντεο που μοιράζεται μέσα από το TikTok, η γνωστή τραγουδίστρια κάνει μερικές αποκαλύψεις για τη ζωή της. Σε ένα από αυτά μιλάει και για τη δυσκολία του να κάνεις περιοδεία. Όπως αναφέρει:

«Το σόου είναι μόνο 90 λεπτά, αλλά αυτή είναι η ζωή σου. Αν αποδίδεις σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο έντασης και τελειότητας, θα πρέπει να υπάρχει ίση ποσότητα ανάκαμψης και ξεκούρασης»

Η Miley Cyrus δήλωσε πως το να κάνεις live εμφανίσεις είναι σαν να «εκπαιδεύεις το εγώ σου» να είναι «ενεργό» και της είναι δύσκολο να το «απενεργοποιήσει», κάτι που συχνά έχει «ανθυγιεινό» αντίκτυπο πάνω της. Όπως σημειώνει:

«Το να έχεις κάθε μέρα τη σχέση ανάμεσα σε σένα και τους άλλους ανθρώπους να είσαι υποκείμενο και παρατηρητής δεν είναι υγιές για μένα, γιατί διαγράφει την ανθρωπιά μου και τη σύνδεσή μου, και χωρίς την ανθρωπιά μου, τη σύνδεσή μου, δεν μπορώ να είμαι τραγουδοποιός, που είναι η προτεραιότητά μου»

@mileycyrusUsed To Be Young (Series) – PART 6♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

Με το νέο της τραγούδι «Used to Be Young», η Miley Cyrus αντανακλά τα άγρια εφηβικά της χρόνια και τις αρχές της δεκαετίας των 20s, ενώ μιλάει απευθείας στους επικριτές της. Η δημοφιλής καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το νέο κομμάτι στη 10η επέτειο από την κυκλοφορία της επιτυχίας της «Wrecking Ball». Του τραγουδιού και της περιόδου, όπου βρισκόταν στο peak της και δεχόταν ανελέητη κριτική για τις εμφανίσεις της.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;