Φλόριντα: Κλείνουν τμήματα της Disney World λόγω του τυφώνα
Όπως ανέφερε η εταιρεία της Disney σε έκτακτη ανακοίνωσή της για τον τυφώνα Idalia, το υδάτινο πάρκο Typhoon Lagoon του Walt Disney World θα παραμείνει κλειστό.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει τεθεί η Φλόριντα εξαιτίας του τυφώνα Idalia με αποτέλεσμα να κλείσουν για σήμερα τμήματα από το δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας Walt Disney World στο Ορλάντο.

Όπως ανέφερε η εταιρεία της Disney σε έκτακτη ανακοίνωσή της για τον τυφώνα Idalia, το υδάτινο πάρκο Typhoon Lagoon του Walt Disney World θα παραμείνει κλειστό σήμερα λόγω «κακών καιρικών συνθηκών». Επίσης, θα είναι κλειστά τα μίνι γήπεδα γκολφ του πάρκου Winter Summerland και Fantasia Gardens.

 

Τα υπόλοιπα πάρκα στο Walt Disney World αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά, αλλά η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία του τυφώνα Idalia και θα προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμά του.

Την Τρίτη, ο δήμος του Ορλάντο είχε ανακοινώσει ότι το δημαρχείο και οι μη απαραίτητες τοπικές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη για προληπτικούς λόγους, ενώ επέστησε την προσοχή στους πολίτες ενόψει του τυφώνα Idalia.

Με πληροφορίες από BBC

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;