Σχολεία: Σε ποιες περιοχές τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με τηλεκπαίδευση;
Σχολεία: Με τηλεκπαίδευση θα ξεκινήσουν τα μαθήματα του νέου σχολικού έτους αρκετοί μαθητές σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας - Δείτε αναλυτικά

Λίγες ημέρες έμεινε για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς και την επιστροφή των μαθητών στα θρανία. Τα σχολεία όλης της χώρας αναμένεται να ανοίξουν ξανά στις 11 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, σε μερικές περιοχές της χώρας τα πρώτα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τα σχετικά χρονοδιαγράμματα, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 12ου Δημοτικού Σχολείου στο Ηράκλειο θα υποχρεωθούν σε τηλεκπαίδευση τουλάχιστον μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις στο κτίριο. Κάτι που επιβεβαιώνει τους φόβους που είχαν εκφράσει μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV και το neakriti.gr γονείς των μαθητών του σχολείου.

Την ίδια ώρα, προχωρούν οι εργασίες σε Γερωνυμάκειο, παλιά Ακαδημία, 6ο Δημοτικό και Σχολείο Βασιλειών.

Η σχολική στέγη εξακολουθεί να είναι μεγάλο πρόβλημα στο Ηράκλειο, με αρκετές αίθουσες τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης να απουσιάζουν από τον Δήμο. Ένα μεγάλο ζητούμενο είναι οι χρηματοδοτήσεις.

Συγκεκριμένα για το 12ο Δημοτικό στο Ηράκλειο, που βρίσκεται στην περιοχή του Πόρου, εκτελούνται εκτεταμένες εργασίες καθώς το κτίριο είχε υποστεί σοβαρότατες ζημιές, όπως αναφέρει το neakriti.gr. Μάλιστα, γονείς και εκπαιδευτικοί μιλώντας στο τοπικό μέσο είχαν σημειώσει πως το κτήριο έχει πλείστα προβλήματα που δημιουργούν ερωτηματικά για την καταλληλόλητά του.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1