Ο ΛΕΞ στην αντιφασιστική συναυλία για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
Η κεντρική συναυλία του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας και ο ΛΕΞ θα δώσει το παρών.

10 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ήταν 18 Σεπτεμβρίου όταν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον γνωστό ράπερ, έξω από καφετέρια στο Κερατσίνι, με τον Γιώργο Ρουπακιά να μαχαιρώνει θανάσιμα τον 34χρονο Παύλο.

Κανείς δεν ξεχνάει και κανείς δεν ξεχνιέται. Η κεντρική συναυλία του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη για το 2023 θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Συμμετοχή στη μεγάλη συναυλία θα δώσει και ο ΛΕΞ. Ο πιο πολυσυζητημένος καλλιτέχνης της εποχής που γεμίζει στάδια με φανατικό κοινό δείχνει και πάλι πως παίρνει θέση σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία.

Πρόσφατα είχε συμμετάσχει σε συναυλία στη Γεωπονική Σχολή αφιλοκερδώς για κάλυψη δικαστικών εξόδων που αφορούσαν άδικα προφυλακισμένους αναρχικούς.

Δεν γινόταν ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων να μην πάρει ξανά θέση σε σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας, όπως ο φασισμός. Το κάνει μέσα από τη ζωή του, την τέχνη του, τους στίχους του, τις δράσεις του.

Ο ΛΕΞ είναι κοινωνικό φαινόμενο και για αυτό τον σέβονται όλοι, εκτός από τους φασίστες και αυτό είναι παράσημο στα γαλόνια του στην underground σκηνή.

10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης και μετράμε αντίστροφα τις ώρες για να ακούσουμε ξανά live τον ΛΕΞ, αλλά και τους άλλους καλλιτέχνες της συναυλίας.

Τώρα που είναι πιο hot από ποτέ, που τον παίξανε στα κανάλια και τον έμαθαν όλοι, τώρα παίζει στην πιο δυνατή αντιφασιστική συναυλία, χωρίς να λογαριάζει την αναγνωσιμότητα του, ίσα ίσα τη χαρίζει σε συναυλίες και συλλογικότητες από τα κάτω, σε καταληψίες σπουδαστές υποκριτικής, στους απεργούς εργαζόμενους της Μαλαματίνας, σε άδικα προφυλακισμένους αναρχικούς, για να μαζέψουν κόσμο και χρήματα για τα δικαστικά και όχι μόνο έξοδα τους, κλωτσώντας πάλι το σύστημα που δεν θα γίνει ποτέ μέρος του με πληρωμένα ραδιόφωνα, Δελτία Τύπου και promo.

Η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας «Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης» για την κεντρική συναυλία αναφέρει:

10 χρόνια. Ούτε βήμα πίσω!

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου – 18:00.

Κεντρική Συναυλία – Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας.

Βίκη Καρατζόγλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, Λεξ, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, Νιο.Στε, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x dj The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary.

Ελεύθερη Είσοδος.

ΜΜΜ από Μετρό / Ηλεκτρικός (Σταθμός Πειραιά):

Τρόλεϊ 20 (Στάση Τέρμα) ή Λεωφορείο 859 (Στάση Αναλήψεως)».

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου – 17:30.

Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου (Παύλου Φύσσα 60, Αμφιάλη) και πορεία στην μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς (η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία/Μετρό Άγιος Νικόλαος/Νίκαια).

Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας»

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1