Λέσβος: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις «γαϊδουροδρομίες»
Λέσβος: Η αρμόδια αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα ζήτησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις «γαϊδουροδρομίες».

Η αρμόδια αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα ζήτησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις «γαϊδουροδρομίες» με ανήλικους αναβάτες στη Λέσβο.

Με ανάρτησή τους στο Facebook, υπεύθυνοι φιλοζωικής κατήγγειλαν περίπτωση κακοποίησης ζώων στη χώρα, που αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με την κακοποίηση γαϊδουριών.

Η εισαγγελική λειτουργός, με παραγγελία της προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ζητά – στο πλαίσιο της προκαταρκτικής –  να εξεταστεί αν έχουν τελεστεί τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως κακοποίηση ζώων και βασανισμός αυτών καθώς και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Συγκεκριμένα η Κιβωτός Μυτιλήνης σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά «Γαϊδουροδρομίες” εν μέση οδώ στην Κώμη Λέσβου» παραθέτοντας και σχετικό βίντεο από το συμβάν.

«Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε για αυτό το ωραίο δρώμενο στην Κώμη Λέσβου. “Γαϊδουροδρομίες!”. Με γαϊδουράκια να τρέχουν στη μέση του δρόμου, με ΙΧ και μηχανάκια να κυκλοφορούν, να δέρνονται για να πάνε πιο γρήγορα από ανήλικους, υπό τις επευφημίες των ενηλίκων. Όλο το υλικό θα προωθηθεί στην Αστυνομία και την Δνση Κτηνιατρικής Λέσβου για τα περαιτέρω».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;