Super League: Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική (vids)
Super League: Νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΚ, ισοπαλία για ΑΕΚ, ήττα ο Άρης.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική της Super League με τον Ολυμπιακό να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συγκατοικώντας με τον ΠΑΟ, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Λαμία με 4 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό ζέσταμα ενόψει Τσουκάριτσκι, κερδίζοντας με 4-0 τον Ατρόμητο. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Μασούρας που πέτυχε 2 γκολ. Ο Μαντί Καμαρά βρήκε δίχτυα, ενώ ο Κίνι πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα ερυθρόλευκα.

Εύκολο βράδυ είχε και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Κηφισιάς στην Τούμπα, με τον Στέανο Τζίμα να ανοίγε το σκορ και το αυτογκόλ του Τσάπαν να σφραγίζει το «τρίποντο» του Δικεφάλου. Από την ομάδα των βορείων προαστίων σκόραρε ο Γιάννης Μασούρας.

Από την άλλη ο Άρης δέχθηκε τη δεύτερη ήττα του, κάνοντας ένα πολύ κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Απόστολου Τερζή, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για επιστροφή του Άκη Μάτζιου στον πάγκο της ομάδας.

Η Λαμία με γκολ του Καρλίτος πήρε τη νίκη και παραμένει αήττητη στις  δυο πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Στα ματς του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Βόλο εύκολα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με γκολ του Τσέριν, του Ιωαννίδη και Βέρμπιτς.

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη στην «Opap Arena» με τον Πανσερραϊκό με σκορ 1-1, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιντιμπέ στον Κύπριο στην περιοχή της «Ένωσης» στο 42′.

Η ομάδα των Σερρών άνοιξε το σκορ με τον Άλεξιτς στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει ο Γκατσίνοβιτς να ισοφαρίσει στο 78″!

Εύκολο έργο είχε και ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε τον ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με 3-0, με γκολ των Μπαρτόλιο, Μιρτέγιο και Καλτσά.

Τέλος, στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Η βαθμολογία της Super League μετά τη δεύτερη αγωνιστική

Super League: Επόμενη αγωνιστική

Δες ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
  
  
 1